Mit tehetnék hogy a közösségi médiában megjelenő sok újgazdag, sikeres fiatal nő látványa ne fusztráljon?
A legegyszerűbb törlöm magam ezekről az oldalakról, de akkor is látni őket a városban.
Drága autókkal közlekednek, márkás ruhák, szuper külső és összeségében látszik hogy tele vannak pénzzel.
Nekem marad a bkk és a számológép hogy kicentizzem minden hónapban a kiadásaim a bevételemhez mérve.
27/N
Keresel egy amerikai milliárdos férjet, és meglátod hogy az általad említett sok sikeres gazdag egyből szegénynek fog tűnni és nem lennél egyiknek a helyében sem.
Bár férfi vagyok, de valamikor régen én is éreztem így, hogy mások sikeresebbek. Aztán idővel úgy alakítottam az életem, hogy teljesüljön a következő két idézet:
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van."
"A boldogság ott kezdődik, amikor azt csinálsz amit akarsz, és nem azt amit mondanak."
S máris nem gazdagnak tűnt az egész ország, hanem pont fordítva, nyomorúságos és kiszolgáltatott emberek lakhelyének.
Ahogy első írta.
1) Keress több pénzt - de mindig lesznek nálad gazdagabbak.
2) Válts életszemléletet. Gondolj a nálad szegényebbekre és adj hálát azért, hogy neked több jutott :)
Az én életfilozófiám:
"Csak olyan emberektől kérj, vagy fogadj el tanácsot, akik már ott vannak, ahova te szeretnél eljutni"
Ha legközelebb ilyen embert látsz, akkor kérdezd meg, hogy hogyan csinálta és fogadd meg a tanácsait.
Mások élete helyett foglalkozz a saját életeddel.
Őket csak olyan szempontból vedd figyelembe, hogy mi az amit tanulhatnál tőlük ahhoz, hogy magad is előrébb legyél.mPersze egyszerűbb "újgazdagozni". De nem ők tehetnek arról, hogy rosszul alakítottad a saját életed és centizned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!