Diákként dolgoznék, hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Már júniusban szeretnék egy kis pénzt keresni pár ruhára. Gazdagok vagyunk, de ugyanakkor a szüleim bem szeretik csak úgy szórni a pénzt, és 40k-ért cipőt meg főleg bem... szval arra gondoltam összeszedek 70 ezret még júniusban. Hova menjek dolgozni? Gondoltam, hogy kipróbálnám a fűnyírást, meg hasonló dolgokat.. lenne rá igény szerintetek? ( 16 éves srác vagyok, Budapest, Diósd, Budaörs környékén dolgoznék) Ha nekinis látnék, hogyan? Szórólapokkal hirdessek magam? Cuccaim vannak, fuvarom is lenne. Csak a belevágás és az ügyfélszerzés a félelmem..
Na meg mennyit kérhetnék mindezekért??
Köszi a válaszokat!:)
2019. febr. 3. 00:23
1/2 anonim válasza:
Sehogy ne hírdesd magad, bemész egy diákmunka szövetkezetbe és kiközvetítenek, legális, fizetnek és nem vernek át
2/2 anonim válasza:
Előző válaszolóval értek eggyet. 16 évesen kevesebb olyan munka van, amit csinálhatsz is legálisan. Az illegláisakkal az a baj, hogy ott sokminden olyat is csináltatnának veled, ami megerőltető és nem kifizetődő. Annyit meg nem ér, hogy fiatalon esetleg tönkre tedd magad. Hivatalon/ ügynökségen keresztül keresd meg a megfelelőt számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!