Mit tennétek hatöbb tíz milliós lejárt adósságotok
lenne s megnyernétek a félmilliós lottoötöst?
81/89 A kérdező kommentje:
"Miért nem fizetted ki mielőtt hozzá került az ügy? Akkor nem dolgozott volna vele, nem kéne fizetned neki."
Mondjuk azért mert akkor még nem volt pénzem? Na jó, trollokkal tényleg nem foglalkozom tovább, eddig is azért írtam, mert már nagyon untam s elvesztettem a hitem, hogy jön e egyáltalán valaha olyan valaki, aki nem troll.
Akkor miert veszel fel hitelt? Bocsanat dexha, egy szerződést nem vagy kepes elolvasni akkor nem mással vN a baj
2019. máj. 30. 12:58
83/89 A kérdező kommentje:
Senki sem irt hitelről. S semmilyen szerződést nem kell ahhoz elolvasni, hogy tudjuk, ha tartozunk akkor azt végrehajtják. Vagy úgy gondolod van olyan szerződés amiben az van leírva, hogy nem kell az adósságot megfizetni s azért érdemes minden szerződést elolvasni, hogy megtudjuk ez olyan szerződés e? ha tudsz ilyen szerződésről akkor ne tartsd magadba, mert rohanok az ügyvédemmel együtt s miután elolvasta aláírom.
Pedig megígértem, hogy nem írok többet trolloknak, látjátok, gyenge jellem vagyok, nem tudok ellenállni a kísértetnek.
Jól írtad öcsi. Hiába vagy fogyatékos, még egy hozzád hasonló gyökér is tudja, hogy ha tartozik valakinek azt vissza kell fizetni. Ha meg zavar, hogy valaki nem ingyen hajtja be a hozzád hasonló csődtömegek által felhalmozott adósságokat akkor következő hónapban ne fogadd el a fizetésed se. Az övék még többet is ér, mint egy hozzád hasonló élettelen szardarabé. Ha ők nem lennének az ilyen férgek, mint te, szabadon hozhatnának felelőtlen gazdasági döntéseket.
2019. máj. 30. 20:44
2019. jún. 30. 13:35
86/89 A kérdező kommentje:
Amíg csak trollok írnak addig nem érdemes folytatni. Szóljon hozzá valaki értelmesen is, s akkor lesz értelme folytatni.
87/89 A kérdező kommentje:
Amúgy meg hogy érthető legyen (nyilván a trollok nem is akarják megérteni, de mivel a témát újra és újra kisiklatják, az értelmesek kedvéért érdemes a témát helyre terelni) senki se kéri a végrehajtótól, hogy azokon hajtsa végre akik fizetni akarnak mikor fizetőképesek lettek. Még az hitelezők se, nekik is jobb ha a végrehajtok azokkal foglalkoznak akik nem akarnak fizetni. ja hogy így munka nélkül kaphatna pénzt a végrehajtó? Elhiszem. De mindenkinek jobb ha rászokik, hogy munkával kap pénzt. Kivéve persze őt. Neki nyilván nem jobb.
Csináljatok ebből a kérdésből egy rekord oldal számú vitát légyszi 👏😂
2019. okt. 3. 13:28
89/89 anonim válasza:
Vitatkozni csak értelmes emberrel lehet nem egy szellemi fogyatékossal!!!!
2019. okt. 4. 00:29
Kapcsolódó kérdések: