Mit tennétek hatöbb tíz milliós lejárt adósságotok lenne s megnyernétek a félmilliós lottoötöst?
Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 18:22
11/89 A kérdező kommentje:
Ez a valóság s a realitás nem amiket te találsz ki: [link]
2019. máj. 25. 21:01
12/89 anonim válasza:
Ez tényleg a valóság, de ez hol támasztja alá a képzelgéseid? Orvodhoz kéne menned ember, ez beteges.
13/89 A kérdező kommentje:
nem csak az első sort kéne elolvasnod. hanem a többit is. s máris nem tűnne betegségnek ha valaki a végrehajtó által beszedhető díjjakról ír.
2019. máj. 25. 21:27
14/89 anonim válasza:
A végrehajtásnak díja van. Ahogy mondani szokás Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. Te most tényleg ezen vagy meglepődve?! Vagy azt hitted, hogy az normális, hogy TE tartozol valakinek évekig, TE nem vagy hajlandó visszafizetni a jogos követelést és emiatt másnak kell futnia a pénze után és ezt nem fizettetik meg veled?
15/89 anonim válasza:
A díj az nem lesz több csak mert neked több pénzed lett.
16/89 A kérdező kommentje:
mondom olvassátok el ujra a linket
2019. máj. 26. 00:41
17/89 A kérdező kommentje:
az egészet, ne csak az első néhány sort
2019. máj. 26. 00:41
18/89 anonim válasza:
Kedves kérdező. Több 10milliós tartozásom volt. Nem nyertem lottót. Bementem a végrehajtóhoz, kértem adjon ki igazolást, hogy ha adott napon megfizetem a tartozást, akkor mennyi lesz. Eladtam az ingatlanom és a végrehajtót kifizettem. Mivel előbb fizettem kevesebbet kellett fizetni, mint a papíron volt. Tőke +kamat+végrehajtási díj...
19/89 anonim válasza:
Jah előző vagyok... Tudta a végrehajtó hogy nagyságrendekkel több pénzhez jutottam, mint amit ő leírt, de mégsem kell többet fizetni. Ez nem attól függ mennyi pénzed van...
20/89 anonim válasza:
A vegrehajtasnak dija van a végrehajtó ebben az esetben is, mint mindig teljesen jogosan követel. Minden a legnagyibb rendben van, inkabb nem kene felelőtlenül hiteleket halmozni, érdekes amikor villogni kell az új autoval uj házzal, akkor meg senki sem gondol a "köcsög végrehajtóra"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!