Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennétek hatöbb tíz...

Mit tennétek hatöbb tíz milliós lejárt adósságotok lenne s megnyernétek a félmilliós lottoötöst?

Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 A kérdező kommentje:
ha visszafizetem akkor nincs munkája. foglalkozzon azokkal akik nem fizetik vissza.
2019. máj. 29. 11:57
 72/89 A kérdező kommentje:
mellesleg felszámít helyszíni szemle díjat úgy hogy ott se volt. jó poén. hatalmas munka bele ne szakadjon.
2019. máj. 29. 11:58
 73/89 anonim ***** válasza:
Decakkor neked hogy van pofad fizetest elfogadnu?
2019. máj. 29. 12:44
 74/89 A kérdező kommentje:
én elvégzett munkáért fogadom el, nem pedig azért hogy leirom egy papirra hogy elvégeztem miközben nem végzem el.
2019. máj. 29. 12:57
 75/89 anonim ***** válasza:
100%
Elvegzi mivel behajtja a tartozást
2019. máj. 29. 14:01
 76/89 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerinted a végrehajtó miből termeljen pénzt? Miért nem fizetted ki mielőtt hozzá került az ügy? Akkor nem dolgozott volna vele, nem kéne fizetned neki.

Miből gondolod, hogy ő semmit sem csinált? Már az sok idő, mire atnezi az anyagodat és átgondolja a további lépéseket. És nem olcsó az oradija.

2019. máj. 29. 22:22
 77/89 sipekilaci válasza:
44%
Ebben az esetben megéri egy jó (értsd: dörzsölt) ügyvédet fogadni. Ezt leginkább ajánlás alapján lehet. Biztos, hogy az ügyvéd is elkér pár százezer forintot, viszont megspórolhat Neked néhány milliót. Mert ilyen összegű adósságnál már nagyon nehéz megmagyarázni, hogy miért akarsz hirtelen fizetni, honnan jutottál ennyi pénzhez. (Mert a lottó és más főnyeremények azok tényleg több száz milliósok, de a 4-esek, vagy a hatoslottón az 5-ös ennél sokkal kevesebb). Az ügyvéd aztán tárgyal a végrehajtóval (megfenyegeti, de erről Te ne tudjál) és akkor tényleg csak annyit kér amennyi jár. Mert amúgy ítéltek már el végrehajtót, sőt közjegyzőt is gazdasági bűncselekményért.Tehát jogos az aggodalmad.
2019. máj. 30. 05:05
 78/89 anonim válasza:
100%
Gondolom vizes a homok, azért játszol itt, mondd meg a szüleidnek vigyenek el orvoshoz, mert sok normális felnőtt szerint klinikai eset vagy.
2019. máj. 30. 05:53
 79/89 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ez valami uzsorakamatra adott maffia kölcsön lehet. Akkor mondjuk én sem vallanám be nekik, hogy van félmilliárdom. De persze kicsit nagyobb ütemben kezdeném el törleszteni.

A többi hülyeséget, mint helyszíni szemle úgy, hogy ott sincs senki, azt nem tudom hova tenni. Tényleg valami falubeli cigányvajda adhatott így kölcsönt gondolom.

2019. máj. 30. 08:18
 80/89 A kérdező kommentje:

"Miért nem fizetted ki mielőtt hozzá került az ügy? Akkor nem dolgozott volna vele, nem kéne fizetned neki."

A kérdés ép a kifizetésről szól.

"Miből gondolod, hogy ő semmit sem csinált? Már az sok idő, mire atnezi az anyagodat és átgondolja a további lépéseket. És nem olcsó az oradija."

Amit csinált azért nyilván elkérheti a pénzt ne beszélj mellé, nem erről irok.

sipekilaci kár hogy csak most jöttél, már azt hittem sose jön olyan aki értelmes választ ad. Amúgy nem konkrétan a végrehajtó megfenyegetéséről szól a kérdés, inkább arról, hogy hogyan lehet megtudni, hogy egyáltalán hány végrehajtó van az ügyön s ki mit követel. Gondolom ezt az ügyvéd is tudja (és ehhez talán dörzsöltnek se kell lennie, jónak viszont mindenképp). Csak eddig értelmetlen volt itt ebbe a témába belemennem, hogy ez hogy megy mert eddig csak trollok beszéltek mellé. Megmagyarázni se kell, mert egy nyeremény tiszta pénz. Inkább csak még pluszban az ügyeket kell jogilag valahogy lezárni, hogy a végrehajtónak ne legyen módja plusz költségeket jogosan kitalálni.

2019. máj. 30. 12:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!