Mit tennétek ha megnyernétek a heti ötös lottó teli találatát? Mmire költenétek? Elmondanátok e valakinak? Adnátok e a rokonoknak ismerősöknek belőlle? Milyen nyerő számokra tippeltek?
Adakoznék
jelentős részét befektetném
Ugyan úgy dolgoznék tovább, max 1 hétre elmennék szabadságra
De én nem lottózom, és sose fogok :) Tehát ha több milliárd forintot kapok a fentit teszem :)
Egyértelműen elvégeznék valamilyen pénzügyi képzést, hogy tudjam kezelni a pénzt, utána befektetném.
Felköltöznék Budapestre vés bérelnék egy lakást.
Nem mondanám el nyíltan senkinek egy darabig az biztos, még a családból sem. Lehet keresnék egy pszichológust és ki kérném a véleményét.
Amikor már én magam feldolgoztam akkor beadagolnám valahogy szépen lassan a szüleimnek.
Kérdésem megelégednél havi 4-5 000 000Ft elkölthető összeggel mindennemű kockázat nélkül, hogy közben a pénzed is biztonságban van?
Amennyiben IGEN beteszed bankba és kész!
Ha NEM, akkor valószínűleg max. 2 éven belül az eddigi lottó nyertesek sorsára jutsz és bérelheted a híd alatt a kartondoboz lakásodat...
"Mit tennétek?" 100 000 000családnak, 200 000 000 befektetés, a többi BANK-ba menne végérvényesen!
"Mmire költenétek? " partiznék egy nagyot 10 örömlány társaságában, de lehet az 15 is :)
"Elmondanátok e valakinak?" Igen!
"Milyen nyerő számokra tippeltek?" Megvesztél? Szerinted akarok én mással nyereményt felezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!