Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki hallott már erről a...

Valaki hallott már erről a viddo nevű üzletről?

Figyelt kérdés
Valami csatornákat lehet venni,elméletileg olyasmi mint a youtube,most olcsón lehet vásárolni csatornát de február közepén mikor indul akkor már kicsit drágábbak lesznek a csatornák.Elméletileg meg 60x hatom a pénzemet vele amit bele fektetek.

2019. jan. 31. 14:23
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
62%

Ezt már tényleg csak a kérdezőnek:

# 1

így néz ki az oldala,egy pénzkereseti lehetőséges csoportban ajánlották a facebookon,ahol elméletileg nincsen átverős munka.

Youtubon szembe jött, lehet a keresőszó miatt ez.

Nézd végig, szerintem érdemes.

https://www.youtube.com/watch?v=lcx47qh6g-Y

2019. febr. 3. 16:50
 32/55 anonim ***** válasza:
80%

Normalis ertelmes ervekkel irajtok mar meg mi a "buzlik"

Ezt csak a magam részéről, befolyásolás nélkül:

1. Tőkehiány - Startup "betegség". Van valami, de még sincs konkrétan semmi, max pár alpha verzió. Mellé indokolatlanul túlzott marketing, egy sokat látott és kiábrándító üzleti modellben ( mikrobefektetés, ajánlói rendszer, affiliate, mlm) Sok ilyet láttunk már.

2. Donációval járó "lazulás" ( kap támogatást, van tőke a költségek fedezetére, de nincs indulás sokadjára sem az ígért határidőkre).Nincs ehhez kapcsolódó "kényszerítő tényező" (hacsak nem egy összegű a támogatás, és mérföldkövekhez kötött) .Ez minél tovább húzódik, annál nagyobb a validálási értékcsökkenés megítélésben, hitelességben, piacszerzési lehetőségben).

Jó esettanulmányok lehetnek:

[link]

3. Rendkívül gagyi marketing - Promózzuk a konkurens ingyenes oldalon a fizetős szolgáltatást.

Head of affiliate, aki passzív milliomos. ( Ehhez képest aktív pénzkereseti lehetőséget mutat be. Paradoxon.) + stílus maga az ember. akinek nem tetszik maradjon az oviba, troll, stb :-) )

-17 percen keresztül ajánlgatja, mutogatja, de felelősséget nem vállal ( zöld feliratos rész a video alján )

- A prezi visszájára sül el. Pénzkereseti lehetőség. 2000 credittel nyit, 1992 credittel zár 15 perc "munka" után.

- Kiderül, a megtekintés csak regisztrált felhasználóknak, előfizetőknek elérhető. A megtekintésért fizetni kell.

- Még a head of affiliate sem tudja, hogy az általa promotált rendszer csak akkor fizet a megtekintésért, ha végig nézed a dög unalmas tartalmat.Bele sem lehet tekerni, besül az azonnali 5 kredit jóváíródási kísérlet. De erre csak a prezije során jön rá. Komolytalan

- Eddig ismeretlen költségek, tartalom feltöltési ktg ( 25% jutalék a viddonak, 25% a promoternek, havi tárolási díj, kivét esetén kifizetési költségek )

4. Ingyenesen elérhető alternatívák:

-Youtube, mooviecc, videa,videostream online tanfolyamokhoz ezzel együtt szerzői jogi kérdések, amit szvsz. ekkora apparátus nem fog tudni kezelni, ráadásul önmagába roskad össze a filmek, sorozatok szerzői jogi kérdése, amit érvként hoz fel a HOD, majd hozzáteszi törlik a más tulajdonához köthető szerzői jogokat. Akkor az említett reklámmentes filmekéhez ki fogja azt fizetni, és vissza az első ponthoz, tőkehiány esetén miből, vagy mekkora tőke erejéig, mekkora kínálat lesz így elérhető?

5. 2600 megtekintés egy 10 milliókhoz szóló ajánlatra, "véleményvezér"-nél. vissza a második ponthoz validálás.

6. Kommentek

- Spekulatív célú használat, a finanszírozási rendszer összeomlásához vezethetne ( de ez esetben ott lehet Málta ) majd kiderül, ha ebből 1 dollárt ki akarnál venni, mert valami véletlen folytán pluszba kerülsz, akkor az 7 dollárodba kerül. Tehát ahogy fogalmaz, ezzel sokkal többet kell ahhoz "dolgoznod", hogy a bruttó kivét, ami után meg majd itthon adózol ( SZJA, EHo) nettó jövedelemként jelenjen meg a pénzügyeidben.

7. Úgy látszik nem csak én nem szeretem azt, ha rákattintok egy hivatkozásra,akkor a tartalom csak regisztráció ( itt meg csak fizetősen)után elérhető. Ezzel le is szűkült az elérhető fogyasztói kör is.

+1 Védőbeszédek, irreleváns hasonlatai:

Offline marketing összehasonlítása, online marketinggel

Ettől függetlenül lehet akár egy életképes dolog, majd megnézem inkább 2-3 év múlva, hogy hol tart magam részéről, nem befolyásolva senki vélemény nyilvánítását, csak az eddigiek alapján.

2019. febr. 4. 08:03
 33/55 A kérdező kommentje:

# 31

Jó sok írás történt mióta nem voltam fent,majd át olvasgatom,meg meg nézem a videót is.Egyébként már elbizonytalanodtam ,kicsit parázok a dublis téma óta.

2019. febr. 5. 05:24
 34/55 anonim válasza:
0%

Sziasztok,

A kétkedőknek: íme a működő platform: [link]

üdv.

2019. febr. 7. 09:42
 35/55 anonim ***** válasza:
60%

Konkrétan vicc kategória az egész.

5 percet eltölt rajta az ember és fejvesztve menekül vissza a Youtube-ra.

2019. febr. 7. 11:29
 36/55 A kérdező kommentje:

# 34

Ez már a végleges?

2019. febr. 8. 01:27
 37/55 anonim ***** válasza:
0%

"Ettől függetlenül lehet akár egy életképes dolog, majd megnézem inkább 2-3 év múlva, hogy hol tart magam részéről, nem befolyásolva senki vélemény nyilvánítását, csak az eddigiek alapján."

😀😀😀😀 bizonytalan vagyok vagy meg se. Leirod nem jo, de lehet jo lesz. Tipikus ellemzo duma. Vagy ez, vagy az , de valami lesz...😀😀😀

Lattatok a CEOval a beszelgetest, abban valami olyat mondott , hogy minnel tobben mondtak neki , hogy hulye az otlen annal jobban meg akarta csinalni.

Jol tette !!!

Kepzeld a uber vallidalasanal hanyan nezhettek oket hulyenek .

Ezt hivjak innovacionak.

Most , hogy hasznaltam a viddot egeszen biztos vagyok benne, hogy berobban , ahogy folyamatosan erkeznek ra a tartalmak.(ertekesek, amelyek jonnek is majd , mert ki az a hulye aki nem akarja az erteket penzert tenni)

Es meg egy nagyon egyszeru erv, siman fuggove fognak vallni az emberek, mindegy csak hasznalhassak.

A tartalomgyartok imadni fogjak ( egyre tobben akarjak majd monetizalni az ertekeiket, ha az masnak ertek).

A kurrator meg jobban ,mert szinten penzt fog keresni, (ettol lesz giga virralitas.)

A media szinten imadni fogja , mert ok is - beagyazokent - penzt keresnek vele.

A nezo meg azert , mert idovel rajon , hogy az elofizetos tartalomfogyasztas pazarlas, (idovel nagyon sok kulonbozo elofizetesre lesz szukseged! hogy el tud erni a szamodra kello es kulonbozo tartalmat).

A viddonal , ha nem nezel nem fizetsz, es nagyon alacsony lehet az arazas,

Megneztem a minimalarazast , nagyon jo. Egy 5p video kb 20 ft, egy szappanopera 120 ft, es egy mozifilm kb 350 ftra is arazhato.( ennel csak tobb , a tartalom feltoltotol fugg)

Reklam nelkul!!!

Idovel minden ott lesz, amit el akarsz erni es el is fogod , foldrajzi , nemzet fuggetlen.

Senki ne hasonlitsa a VIDDO-t a youtubhoz(az amugy is ingyenes) , se netflix, se mashoz...

Ez egy full unikalis modell, ami egyre jobban fog tetszeni a felhasznaloknak, ahogy egyre szinesebb es mennyisegi tartalom lesz.

Ahogy megismerik a szereplok azt fogjak mondani ez joooo....

Arrol meg nem is beszelve, naponta mar fuggove vallva reggel azzal fognak kezdeni , mi van a VIDDO accountommal , hogy alakultak amig nem lattam a creditjeim .

Ja es meg egy adalek , ezt nem az ostoba magyarnak szanajak , csak az okos magyarnak es a fejlett orszagok lakoinak, foleg USA.

Ezek az osszegek ott kb a semmi!!!

Azt mondom , aki ezt az egeszet kitalalta , az nem olyan hulye gyerek.

Erdekelte tette a szereploket. Most az a dolguk minnel tobben megismerjek , amiben a modell segitsegukre is lesz . Ez nem mlm, meg barmi mas, siman egyszeru egylepcsos jutalekra epul. Az Jutalekot kap , aki dolgozik vagy is beagyaz , tovabbertekesit amihez csak par klikk kell, semmi mas.

En se akarok senkit befolyasolni mint , ahogy te se...😀😀😀

Csak siman ideirom, az egy sotoba magyar aki ebben nem vesz reszt. En ma ujabb 1500 dollarert vettem vochert.

Ahogy dagad a user szam , meg a tartalom , ugy ismet veszek.

Tervem az , hogy 5-10 ezer kozott.

2019. febr. 9. 00:11
 38/55 A kérdező kommentje:

# 37

Na de meg veszed a vochert akkor azt költened is kell?Vagy,hogy van hogy sokszorozódik meg a pénz?Vagy ha meg veszem mondjuk a kiírt xy dollárért aztán el kell adnom mondjuk mikor már 150 dollárt ér,hogy jól járjak?Én pl nem vagyok tartalom gyártó.

2019. febr. 9. 01:15
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Életképest írtam... ami jelentheti azt is, hogy lesz annyi előfizetője ami fenntartja a rendszert ,aki hozzád hasonlóan érdekelt abban hogy légyen még több előfizető mert már betette meg teszi bele a pénzt.

Sok ilyet láttunk már 2- évig is működni, aztán elhalni pláne startupoknal és tulmarketingelt projekteknél.

Sorozatot nem is a youtubon szokás nézni szvsz létezik más platform ami ingyenes és a film alatt reklámmentes. Az olyan marketing dumára meg penuttkiadni hogy ha nem nézed nem kerül semmibe két -okból felesleges. Egyfelől, mert az internet előfizetésed akkor is állandó költség másfelől a tárolásért is fizetni kell ha tartalom szolgáltató vagy. De vajon kinek a célpiac a lehet majd az aki mindezek ellenére előfizet, hogy megérje ott reklámozni,tartalmat kreálni fizetősen

2019. febr. 9. 06:08
 40/55 anonim ***** válasza:

igen, ez addig fog működni, ameddig van elég új befizető. az elején majd valószínűleg a befizetett pénzből megkörnyékeznek influencereket, akik 10 forintért eladják az anyjukat is, hogy reklámozzák, ajánlják már...és máris el lehet érni egy pillanatnyi növekedést...:D

az übert nem tudom, miért kell idehozni. ott önmagában egy hasznos dologról van szó...ebben nem tudom mi a hasznos, amikor van bőven ingyenes alternatíva. az über a taxizás alternatívája, és a taxinál valamelyest olcsóbb, tehát nem tudom, hogy jön ez a hasonlat...az ott már a közembernek egy vonzó kezdeményezés.

márpedig a célcsoportnak kell megfelelned, akik majd használják a szolgáltatásodat, és nem más szolgáltatók embereinek, akik megmondják, hogy ezzel a modellel be fogsz csődölni, mert messze nem elég hatékony...:D

2019. febr. 9. 07:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!