Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki hallott már erről a...

Valaki hallott már erről a viddo nevű üzletről?

Figyelt kérdés
Valami csatornákat lehet venni,elméletileg olyasmi mint a youtube,most olcsón lehet vásárolni csatornát de február közepén mikor indul akkor már kicsit drágábbak lesznek a csatornák.Elméletileg meg 60x hatom a pénzemet vele amit bele fektetek.

2019. jan. 31. 14:23
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

# 9

Az a baj,hogy én akkor ennek a cégnek a létezésének az értelmét nem értem,nincs értelme így egy cégnek.

2019. febr. 2. 11:14
 12/55 anonim válasza:
Ez egy két éve fejlesztett, komoly platform. Ha lehúzás lenne, nem tennének bele ennyi melót... Írj nekik vagy menj el az irodajukba. Én azt csináltam
2019. febr. 2. 13:23
 13/55 anonim ***** válasza:

"Ez egy két éve fejlesztett, komoly platform."- Tyűha, ha már két éve fejlesztik akkor biztos nagyon komoly lehet.

Ember! Ha vissza olvasod a hsz.-okat elég terjedelmesen van taglalva hogy hol lóg ki a lóláb ennél az egésznél. :D

De attól biztos rohadt hiteles lesz hogy "sok melót" tettek bele. :D A Kairos átverés felépítése mögött is hatalmas nagy munka volt ha figyelemmel követted, aztán még is eltűntek az emberek pénzével. :D

2019. febr. 2. 14:42
 14/55 anonim ***** válasza:

Ez nagyon komoly !!!

Bak Norbert leir egy halom valotlan allitast, igy a kerdezo valaszt kapott, megertette es megynyugodott.

Majd megkoszonve regalt is...

Köszönöm a kimerítő infót,hálás vagyok érte paráztam én is kicsit a dologtól az biztos.De miért nem csukják le az ilyeneket vagy vonják ki a forgalomból?

Nem beszelve a "messzirol buzlik" kommentrol is

Latszik Norbi papir alapu nyomozasa -idot energiat nem kimelve- valamilyen konzekvenciat hozzot szamara. Ezt leirta megszinezve a sajatos meglatasaval, mikozben borzasztoan hianyos az informalodasa.

Miert is mondom ezt ??? Nagyon egyszeru az ok, mivel ismerem a projektet , az alkotok kozul parat, voltam naluk - nem is olyan regen - es igy oltari baromsag a velelmezese Norbinak.

Most hosszan lehetne oket vedeni, de nem fogom ,inkabb javaslom mindenkinek van lehetosegetek meglatogatni oket , de lekevesebb, hogy kerdezni . En is igy tettem, siman megkerdeztem amit akartam.

Tart karokkal fogadtak, szenzacios csapat es az otlet is nagyon uber (odacsap majd rendesen a nagyoknak).

Ezek nem az az "ellopom" a masok penzet...

A tulajdonosokkal az elen , ket eve napi 10/12 oraban azon dolgoznak kozel 30 kisebb nagyobb egy ket fos csapattal mint beszallitoval , hogy valami nagyon nagyot alkotsanak.

Teli vannak jobbnal jobb kompetenciakkal , szakemberekkel, es maga a tulajdonosok nagyon, de nagyon nincsnek raszorulva az "ellopott" penzre. Ontik bele a penz , energiat, tobb evtizedes kapcsolati tokejuket nemzetkozi szineten mozgatjak a projekt sikerenek erdekeben.

Tudomasom szerint par het es kijonnek a termekkel, addig (eddig is ) tudatosan "rejtozkodnek" amennyire csak lehet.

Szoval en mindenkinek csak azt javasolnam, hogy:

1, Amennyiben nem bizol bennuk (vagy barmiben) eszedagaban ne legyen, hogy akar egy forintot is befektetsz ( en biztam ebben is nem is titkolom 300$ toltam bele)

2. Siman szolitsd meg oket , amire csak tudnak vagy lehet arra valaszolni fognak ( tudom ilyenek)

3. Javaslom mindenkinek,hogy nevtelen informaciohianyos , sajat maganjellegu kovetkezteteseket levono emberekre mertekkel hallgasatok, gyozodjenek meg az igazsagrol.

4. Aki nem kockaztat , annak nem is lesz lehetosege gyarapodni. ( esszel ,nem kell all in es jaj elveszett mindenem , ide is ,oda egy-egy kicsi es akkor nagy baj nem er )

Es a vegere egy bolcs idezet :

"Ha prognosztizálni akarjuk, hogy egy ötlet kezdeményezői sikeressé válnak-e, akkor túl kell látnunk a lelkesedésen, amellyel előadják az ötleteiket, és a tetteikben megnyilvánuló odaadásra kell koncentrálnunk.

Adam Grand "

En meggyozodtem az utobbirol , te is tedd ezt, es ne enged , hogy kizarolag egy ket(foleg ismeretlen nevtelen netbetyar ) ember -akar- teves velemenye iranyitson a dontesedben.

2019. febr. 2. 15:31
 15/55 anonim ***** válasza:

Nagyon szép védőbeszéd volt... :-)

"leir egy halom valotlan allitast"

" -idot energiat nem kimelve- valamilyen konzekvenciat hozzot szamara. Ezt leirta megszinezve a sajatos meglatasaval, mikozben borzasztoan hianyos az informalodasa."

Ha én valótlant írok le, akkor valótlan eredménybeszámolót tett közzé a cégtulaj, mivel ezek publikus adatok az e-beszámolóról, ami 5 perc alatt bárki számára ingyen elérhető.

Illetve a cégjegyzék sem tartalmaz valótlan adatokat.

Egy kávé mellett, reggel pár perc alatt nem nehéz ezeket átlátni, ha van befektetési rutinod. ehhez nem kell semmilyen más "informálódás". ha a pénzügyi háttér rendbe lenne, akkor érdemes lenne magáról az ötletről beszélni, de látod még Te magad is csak ötletnek tartod, nem üzleti lehetőségnek, kimutatható eredményekkel. :-)

"A tulajdonosokkal az elen , ket eve napi 10/12 oraban azon dolgoznak kozel 30 kisebb nagyobb egy ket fos csapattal mint beszallitoval , hogy valami nagyon nagyot alkotsanak."

Ha még mindig dolgoznak rajta, hogy tudta neki aktivált értéket adni a könyvelésben? :-))

Ontik bele a penz , energiat

Ha megnézed az eredménybeszámolót látszik, hogy a 11 milliót sem öntötték bele , hanem az ötlet névértékéből vezették át.

és a vége a legszebb...

te is tedd ezt, es ne enged , hogy kizarolag egy ket(foleg ismeretlen nevtelen netbetyar ) ember -akar- teves velemenye iranyitson a dontesedben

Ezzel hol is irányítottam?

"Ezek alapján megítélheted a cég "komolyságát" és eldöntheted hogy befizetsz e a szolgáltatásra, ami papíron ér 44 milliót, de igazából 2017 ( 2 éve ) után még mai napig el sem indult."

Oda bíztam a döntést :-)) Az ilyen jellegű dolgok, valóban Neked valók befektetésre.

(Már, ha egyszeri 300 dollárt Te befektetésnek tekintesz :-) ).

De legyen szerencséd, én inkább Swot analízist csináltam volna a rendelkezésre álló tényadatokból.

2019. febr. 2. 15:48
 16/55 anonim ***** válasza:

"Ember! Ha vissza olvasod a hsz.-okat elég terjedelmesen van taglalva hogy hol lóg ki a lóláb ennél az egésznél. :D"

Melyik az a nagy info amire irod KI LOG A LOLAB?

Melyik egyedi info amibol levonhato na ezek bunozok el fogjak lopni a penz?

Tedd meg kerlek ,hogy konkretan megirod egyesevel az okot es reszletezed az Neked az miert is ok,, indokold.

Mert pl:

Az hogy elado volt az irodahaz amiben vannak mint berlok? Ezer ceg van igy, berlok es fejuk felett az ingatlan siman gazdat cserel.

Vagy, hogy minuszos a ceg? Milyen is kellene , hogy legyen ebben a fazisban

Vagy cegnevet valtoztattak tobbszor?

Image , marketing, vedjegy , strategia, uj tulaj es meg ezer ok lehet mogotte. Mind tiszteseges indok.

Vagy maltan is (mondom is, mert az anya ceg magyar) vannak? Okosak , jol teszik. Ja es bolcsek is!!! Megnyugatto, hogy mar most elore gondolkodnak vagy is profik, a legnagyobbak mind igy teszik.

(csak jelzem malta nem a nem kivanatos orszag az uzleti eletben sot, es az EU szabalyozas, jogharmonizacio ala tartozik)

Vagy jelzalog jog van egy nagy befekteto altal a cegen?

Meg jo hogy, amikor dollart szazezreket vagy akar millios tetellel szalltak be. Standart a vilagon mindenhol igy mukodik.

Ezekbol latszik? Aki ilyen baromsagot ir az nem vezet, nem vitt meg sikeres es komoly ceget , de meg stratupot sem.

2019. febr. 2. 16:12
 17/55 anonim ***** válasza:

Te valami elmeleti(ellemzo) ember lehetsz , de hogy ceget meg nem vezettel vagy nem epitettel az biztos.

Hallottal mar hosszulejaratu tagi vagy akar kulso kolcsonrol?

Lattad mar a 2018 as evre szolo beszamolotjukat?

Fektettel mar be kockazati tokeskent startupba ? Tudod jol, hogy mivel jar ,vagy te annyira rutinos

Tudod mi az , hogy influencer (velemeny vezer, befojasolo)? ezzel az irasoddal most eppen az vagy

Tudod , hogy egy szoftver sosem keszul el, (ha olyan) igy ismet es ismet erteknovekedesben van a konyvelesben is?

Es a vegere a legszebb , ahogy te irod...

Tudod hany szarra analizalt Swot es hasonlo tudomanyosan alatamasztott csodabefektetsemet buktam mar el, es kozben jozan paraszti logikaval "analizalt"

egyszeru befektetsem sokszorosat hozta?

Persze , hogy hallottal mar ezekrol, erezheto a rutin az irasodban.

Erzem en benned a tudast nem vagy tudatlan ostoba, sot tapasztalt ficko vagy, de nem feltettlen a Te megkozelitsesed az igazsag, vagy nem csak az lehet az igazsag.

Az igazsag tudod hol van??? A kockazat/siker/bukas komboba.

Tiszteljuk egymast, de az ne legyen mellekes te es az en irasom is befojasolhatja masok donteset. Ez veszelyes is tud leni bizonytalanok szamara.

Szerintem kozosen fogalmazzuk meg , kelloen tajekozodjon mas is mielott ebbe vagy masba penz rakna.

DE kozben hagyjuk mar meg, az artatlansag jogat a projektnek, ne allitsuk be azonnal "bunozonek" (mar elore), par szambol , infobol .

Koszonom

Maradok tisztelettel

2019. febr. 2. 16:46
 18/55 anonim ***** válasza:

olyan kár, hogy az ilyen kerítés még nem büntetőjogi kategória :D

jópár hozzád hasonló ülne már a börtönben, ha ez működne :D

ahogy Norbert is írja, ő bárki számára ingyenesen elérhető információkból alá tudja támasztani az állításait, amiből következik a nyilvánvaló ítélet, hogy az egész egy lehúzás.

Erre jönnek ide a frissen regisztrált ügynökök(bár nem lepődnék meg, ha a kérdező lenne az egy másik profillal, mert "kellően naívan" áll hozzá a nyilvános tényekhez is...:D

a Kairos is tényleg csodás volt...több informatikus is letesztelte az egész "rendszert", és terjedelmesen leírta, hogy nincs is valós online kapcsolat a programjuk között, tehát csak az alapállítás nem volt igaz, miszerint megosztja a tárhelyét a tagoknak felhő rendszerként :D

és akkor jöttek a magadfajták, akik az utolsó lehelletükig védték a Kairos-t, és hülyézték azokat, akik rávilágítottak a problémákra...na az ilyen embereknek simán járna a börtön szerintem...tudatosan próbálsz te is most megkárosítani azzal embereket, hogy bízzanak ebben a cégben is, hiszen ez sem átverés :D

Én ilyenkor mindig azt szoktam mondani, amikor valaki megtalál egy csodaüzlettel, hogy hajlandó lenne-e megelőlegezni nekem a befektetést, amit miután visszatermelődik, én szépen vissza adok, akár kamatostól is...még egyetlen ember sem ment bele...olyankor hol a bizalom az adott cég iránt? :D

2019. febr. 2. 16:46
 19/55 anonim ***** válasza:

Melyik egyedi info amibol levonhato na ezek bunozok el fogjak lopni a penz?

Ki jelentette azt ki, hogy el fogják lopni? :-)

Image , marketing, vedjegy , strategia, uj tulaj es meg ezer ok lehet mogotte. Mind tiszteseges indok.

Igen, azért is furcsa, hogy inkább eldobták a Viddo nevet... Ha már annyira védjegy, image, stratégia...

"Vagy maltan is (mondom is, mert az anya ceg magyar) vannak? Okosak , jol teszik. Ja es bolcsek is!!! Megnyugatto, hogy mar most elore gondolkodnak vagy is profik, a legnagyobbak mind igy teszik."

Egyetértünk.

Egyben a Swot analízisben veszély is :-)

Vagy jelzalog jog van egy nagy befekteto altal a cegen?

Meg jo hogy, amikor dollart szazezreket vagy akar millios tetellel szalltak be.

5% a tulajdonrésznek annak a "NAGY BEFEKTETŐNEK", amelyik a saját tőkét még pluszba sem tudta hozni :-)

"Ezekbol latszik? Aki ilyen baromsagot ir az nem vezet, nem vitt meg sikeres es komoly ceget , de meg stratupot sem."

Összességében 13 éve vagyok vállalkozó, 3 éve egy saját knowhow-al (Startup) évente 40%-os bevétel növekedéssel, az utóbbi 3 év alatt, 1 székhely mellett lett 6 telephelyem a tegnapi nappal bezárólag, 2015 óta. Adózok Cipruson, Svájcban és itthon is. :-)

Rólad mit lehet tudni, mint befektető -aki most, hogy is Önti a pénzt a tulaj helyett a Viddoba, ami igazából csak egy ötlet- ? :-)

2019. febr. 2. 16:56
 20/55 anonim ***** válasza:

Meg jo , hogy nemi irasert nem kuldheto az ember boribe.Vicces lenne az elet..

En 5 eve a tul vagyok amiben te benne meg. 25evig epitettem ceget es exittel nyugdijba mentem

Befektetek, ahogy megjelolted szaros 300 dodoval

Jo , hogy aztan csokken a kozkazat egy projektben ujabb akar 1000 el es ha van mod ujbol meg akar tobb ezerrel is.

Jaaa , hogy ezt bolcsen diverzefikalva tobb szaz lehetosegbe igy az mar nem is olyan szarosan kicsi.

Ugye ? Jol csinalom mester ? Vagy ez is rossz igy...

?

Szoval koszonom jol vagyok, VIDDOval es a tobbiekkel is.

Reszemrol eddig is nemi idokidobas volt az itt eltoltott ido, de ugy ereztem ki kell allnom ertuk , ha mar voltam naluk ismerem oket (nemileg) es raktam is bele penzt.

De nincs tovabb ertelme "kardozni"

Szoval tovabbi szep hetveget es csak okosan , de fektesetek be , mert az jo !!!

Udv

2019. febr. 2. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!