Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki hallott már erről a...

Valaki hallott már erről a viddo nevű üzletről?

Figyelt kérdés
Valami csatornákat lehet venni,elméletileg olyasmi mint a youtube,most olcsón lehet vásárolni csatornát de február közepén mikor indul akkor már kicsit drágábbak lesznek a csatornák.Elméletileg meg 60x hatom a pénzemet vele amit bele fektetek.

2019. jan. 31. 14:23
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
Erősen átverés szagú.
2019. jan. 31. 14:33
 2/55 A kérdező kommentje:

# 1

így néz ki az oldala,egy pénzkereseti lehetőséges csoportban ajánlották a facebookon,ahol elméletileg nincsen átverős munka.

[link]

2019. jan. 31. 14:58
 3/55 anonim ***** válasza:
100%

A máltai cégalapítás legfőbb előnye: A híres máltai 6/7-es visszatérítési rendszer

A leglényegesebb máltai adózási előny kétségkívül az, hogy a befizetett társasági adóból a részvényesek osztalékfizetéskor annak jelentős részét visszaigényelhetik, ily módon a részvényesek visszakaphatják szinte a teljes befizetett társasági adót. A máltai cég adózása a gyakorlatban tehát úgy alakul, hogy a cég befizeti a hivatalos 35% társasági adót. Ha azonban a máltai cég tulajdonosai nem máltai adóilletőségűek, tehát külföldiek, akik nem Máltán laknak, akkor ennek általában a 6/7-ét visszakapják. Így a tényleges adóteher csak öt százalék. A Máltán alapított cégek részvényeseinek nem kell sokat várniuk az adóvisszatérítések kifizetésére. A törvény szerint a visszafizetés a befizetési hónap utolsó napját követő 14 napon belül megtörténik." Ergo a céges pénz kivándorol a részvényes tulaj zsebébe adómentesen mert hogy: "fogd a pénzt és fuss..."

Máltán bejegyzett cég által kapott osztalék és a leányvállalatának értékesítéséből származó nyereség teljes adómentességet élvez, amennyiben az osztalékként kifizetésre kerül a részvényeseknek. Bizonyos körülmények között az így keletkezett jövedelem után nem áll fenn adófizetési kötelezettség, vagyis az adóvisszatérítés intézményére sincs szükség."

Biztos, hogy Neked akarnak ezzel is jót egy ellenszolgáltatási ígéretre - még el sem indult dologra- kifizetett pénzekkel.

Hány ilyen most indulunk majd meg irodánk nyílik New Yorkba dolog tűnt már el nyomtalanul.

Ahogy azt miből szűrik le, hogy ne kamu egy olyan szolgáltatás ami még nincs is 😂😂

2019. jan. 31. 15:10
 4/55 A kérdező kommentje:

# 3

Valamennyire tisztában vagyok ezzel az adóparadicsomos dologgal,de anno olvastam valahol erről az induló oldalról,bár most nem tudom hol.Most egy csoportban ajánlották ahogy írtam.Szóval ne fektessek bele még egy kis pénzt se,azt akarod mondani?Mert azért én sem milliókra gondoltam,de viszont tartok is a dolgoktól.

2019. jan. 31. 19:22
 5/55 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarsz, akkor tegyél bele annyi pénzt amennyit nem sajnálsz ha sose látod viszont. Ha egy kicsit logikusan végig gondolja ezt az egészet az ember, akkor érzi hogy messziről bűzlik az egész.
2019. jan. 31. 19:48
 6/55 anonim ***** válasza:
én is tudnék mondani egy csomó hasonló céget, amik úgy 4-5 éve már robbannak be Magyarországra, és teszik a sok balek befizetőt csilliárdossá :D
2019. jan. 31. 21:30
 7/55 anonim ***** válasza:

A hangsúly ezen van:

Máltán bejegyzett cég által kapott osztalék és a leányvállalatának értékesítéséből származó nyereség teljes adómentességet élvez, amennyiben az osztalékként kifizetésre kerül a részvényeseknek.

Mivel nincs és feltehetően nem is lesz szolgáltatás, az egész befizetett összeg a sok kis 5-13 dollár,-amire egyenként kutya nem fog pereket indítani Máltán - teljes egészében kivehető a tulajdonosoknak, és anélkül, hogy elindulna a szolgáltatás pl. 2020-ban 2019 év végén, befizetik a 35% tao-t amiből 14 nap múlva vissza igényelnek 30%-ot másnap meg megszüntetik a céget, úgy hogy az addig összegyűjtött pénzeket kiutalják maguknak adómentesen, mint nyereség, mivel ugye nekik nagyon semmibe nem került a dolog, mivel nem adtak szolgáltatást, nem kellett ehhez informatika hátteret,szervereket sem venniük végül csak egy ígéretre beszedték a pénzeket.

sokat mondó hogy miért pont csak Budapesten van iroda, Málta mellet, és miért New York a másik, ahová majd nyitni fognak ( amiből megint nem lesz semmi, csak jól hangzik- és a hiszékenyek be is dőlnek neki - , de ha egy kicsit fordítanának a látszatra, akkor bérelnének ott postafiók irodát potom pénzekért, ami ezek szerint még össze sem jött:

90USD/hó

[link]

Presztízs-szempontok érvényesítése (röviden):

"Bizonyos adóparadicsomi helyszínek földrajzi elhelyezkedésük vagy egyéb elõnyeik miatt alkalmasak presztizs feladatok ellátására is. Például sok kelet-európai offshore üzletember elõnyben részesíti az Egyesült Államokbeli helyszíneket (pl. Delaware, Oregon, Nevada ) Hasonlóképpen elõszeretettel bérelnek meglevõ offshore cégük számára presztizs irodacímet New Yorkban vagy London ban. E törekvés végül is érthetõ, hiszen üzleti tárgyalásokon sokkal jobb benyomást kelt a névjegyen egy irodacím a Bond Streeten, mint mondjuk a moszkvai Kalinyin sugárúton.."

Vagy épp Budapesten...

[link]

Mondjuk, nem egy youtube Head Office:

[link]

Ráadásul nemtrég még eladó is volt:

[link]

a bérlő meg közbeszerzési cég, ami mellett ez a viddo működne:

[link]

Amit meg a Vis kft neve fémjelez:

2017-ben alapított cég 4,6 milliós tőkével, 2018-tól zálogjoggal kötelezett taggal.

0 ft éves árbevétellel, 15 milliós eredmény mínusszal.

annyira sikeres volt a viddo brand építés, hogy egy éven belül 3-szor változtatott nevet:

"A VIS Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban a Társaság) 2017. január 25-én alakult

Video Portál Kft elnevezéssel, 2017. január 27-én a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság a

Társaságot hivatalosan bejegyezte.

A Társaság 2017.06.19-én nevet változtatott VIDDO Kft-re, ez 2017.07.04 –ei dátummal került

bejegyzésre. A jelenlegi nevét 2017.08.10-én kapta, 2017.10.30-án VIS Kft néven bejegyzésre

került"

A Társaság befektetett eszközeinek túlnyomó részét a kísérleti fejlesztés aktivált értéke alkotja.

Kísérleti fejlesztés aktivált értéke 44 246 ezer Ft.

Papíron ennyit ér a VIDDO.

De igazából a tárgyi eszközök ( hardverek is bele értve):

Egyéb berendezések, felszerelések, járművek : 811 ezer

"A Társaság 2017. év végén az alábbi követelésekkel rendelkezett:

2016 2017

Követelések áruszállításból és szolgáltatásból (vevők) 0 0

Követelések kapcsolt vállalkozással szemben 0 0

Szállítói követelések 0 0

Egyéb követelések 0 2118

Összesen: 0 2118

A követelések jelentős részét az ÁFA követelések teszik ki, mivel a Társaság még nem végez

bevételszerző tevékenységet, viszont a fejlesztés kapcsán illetve a cég napi működésével kapcsolatban

van jelentős számlája, így folyamatosan áfa visszaigénylő pozícióban van. "

"A Társaság Saját előállítású immateriális jószággal rendelkezik (kísérleti fejlesztés aktivált értéke),

emiatt az eredménytartalék terhére lekötött tartalékot képzésére volt szükség. 2017.12.06-án kelt

taggyűlési határozatban a veszteség pótlása érdekében az 14 000 ezer Ft pótbefizetést rendeltek el,

melynek teljesítése az ügyvezető 14 000 ezer Ft-os tagi hitel követelésének tőketartalékba történő

áthelyezésével történt meg. 2017.02.01-jén 2 900 ezer illetve 2017.06.20-án 5 700 ezer Ft kapott

kölcsönösszeg került tőketartalékba, a saját tőke emelése végett. "

Hosszú lejáratú kötelezettség: 37,5 millió Ft

A Társaságnak munkavállalója nincsen.. Egyéb személyi jellegű ráfordítások 53.000 Ft egy évben."

Ezek alapján megítélheted a cég "komolyságát" és eldöntheted hogy befizetsz e a szolgáltatásra, ami papíron ér 44 milliót, de igazából 2017 ( 2 éve ) után még mai napig el sem indult.

2019. febr. 1. 06:25
 8/55 A kérdező kommentje:

# 7

Köszönöm a kimerítő infót,hálás vagyok érte paráztam én is kicsit a dologtól az biztos.De miért nem csukják le az ilyeneket vagy vonják ki a forgalomból?

2019. febr. 1. 22:40
 9/55 anonim ***** válasza:

Nincs rá szükség, mert nem illegális amit csinál.

Összességében egy "ötlet" szintű dolog, mivel nagyon pénzük nincs a fejlődésre, meg technikai háttérre. ( Annak idején az iwiw volt hasonló cipőben )

Látszik ez abból, hogy igazából az ötlet( még knowhow-nak sem lehet hívni, mert nincs letesztelve, hogy működik-e és ha igen akkor valójában mennyit is ér ez az ötlet, a cég bevétele alapján.)

Névleges értékéből "gazdálkodnak" ( 44 millióra valaki becsülte és elfogadta, de igazából Te magad is meghatározhatod, hogy szerinted ez ennyit és amit kigondoltam, ha nem túl vad elképzelés, átmehet igazságügyi könyvvizsgálat nélkül is a dolog.

[link]

Nem pénzbeli vagy tárgyi eszköz apport ( 811 ezer forint összesen) tőkéből.

Így most "gyűjtenek" arra, hogy valahogy elinduljon, mert ugyan beszállt 5%-al egy tőkebefektető cég is ( aki ráadásul zálogkötelezett is ) a kft-be de még így sem tudtak elindulni 2018-ban.

Aztán ha mégsem jön össze úgy, akkor egyfelől drasztikusan leesik a korábbi névleges értéke, amivel a jelenlegi "2-10 dolláros befektetők bukhatják a pénzüket - másfelől legalább a kártérítési igényeket meg lehet úszni az offshore révén, mert az sem illegális, hogy kiveszik a pénz 95%-át a helyi adók szerint azután bezárnak.

Inkább az érdekes, maga az lehet, hogy amíg cégalapításkor viddo@ email címmel jegyzeték be a céget, addigra már abban az évben maga az alapító is "hite vesztetté vált", ha viddoról visre változtatta a cég nevét. Ez is lehet elhatárolódás a dologtól, ha pl. balul ütne ki, akkor más téren ne kössék össze később a tevékenységét a korábbi nagy dirrel-durral megmarketingelt, de bebukott VIDDO projekttel, az azonos cégnév miatt.

2019. febr. 2. 05:20
 10/55 anonim ***** válasza:

"de igazából Te magad is meghatározhatod, hogy szerinted ez ennyit és amit kigondoltam"

Helyesen:

"de igazából ezt Te magad is meghatározhatod, hogy szerinted ez a találmányod ennyit ér és amit kigondoltál"

2019. febr. 2. 05:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!