Sürgősen pénzhez kellene jutnom, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
3 gyermekes család anya vagyok,mire hazaértünk a gyerekekkel az orvostól,akkor szembesültem a ténnyel,hogy a férjem lelépett.Elvitt majdnem mindenünket,köztük a rengeteg bútort,az ékszereimet amit persze ő vett,a megtakarításunkat, és itt hagyott minket mint utólag kiderült,egy nőcske miatt.Eladni nem tudok semmit,mert elvitt szinte mindent.Szüleim már nincsenek sajnos,barátok rokonok sem,akiktől kérhetnék kölcsön.Hitelt nem tudok felvenni mivel 4 a hónapos kis fiammal itthon kell lennem,ezáltal nincs munkahelyem. Ez a szemét az összes pénzünket elvitte,10 ezer forintom van amit elvittem magammal,az meg édes kevés lesz másodikáig,amíg pénzhez jutok. Teljesen kétségbe vagyok esve,nincs akihez fordulhatnék,aki tudna segíteni. Van valakinek ötlete? :(2019. jan. 24. 15:22
42/43 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűbben eléred a célodat, ha bemész Szolnokra és Tesco parkolóban meg hasonló helyeken próbálsz kéregetni.
43/43 A kérdező kommentje:
Igen valószínű,hogy egy 4 hónapos gyerekkel kint állva a Tesco parkolóban sok esélyem lenne. Maximum valaki rám hívná a gyámügyet,és elvinnék a gyermekeimet. Amilyen segítőkészek az emberek...
2019. jan. 30. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!