Sürgősen pénzhez kellene jutnom, mit tehetnék?
Nos, kérdező, 24-esnek igaza van:
1.- volt már olyan, hogy ideírt valaki, hogy kirabolták, egy fillér nélkül maradt egy 6 éves kislánnyal. Megsajnáltam, nem is álltam éppen rosszul, pár privát kérdés után elutaltam neki 5.000 ft-ot. Amíg megadta a bankszámla számát, addig minden levelemre válaszolt - azóta hiába érdeklődtem, hogy be tudta-e osztani, stb - semmi válasz. Pedig ráadásul ÖRÖKBE, ajándékba adtam neki a pénzt, úgy, hogy nem kell visszaadni.
2.- nem, nem tudnád a családi pótlékból visszaadni, hiszen számlát is kell fizetni és nem mardhattok áram és fűtés nélkül.
3.- ne haragudj, de ha valakinek 3 gyereke van és már első pillanattól fogva nem kedvelnek anyósék, akkor abban azért máűr Te is hibás vagy. 3 gyerek alatt lett volna időd megkedveltetni magad - ha más nem, az unokák révén. Kevés az a nagyszülő, akit egy kisbabával nem lehet "levenni a lábáról" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!