Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sürgősen pénzhez kellene...

Sürgősen pénzhez kellene jutnom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
3 gyermekes család anya vagyok,mire hazaértünk a gyerekekkel az orvostól,akkor szembesültem a ténnyel,hogy a férjem lelépett.Elvitt majdnem mindenünket,köztük a rengeteg bútort,az ékszereimet amit persze ő vett,a megtakarításunkat, és itt hagyott minket mint utólag kiderült,egy nőcske miatt.Eladni nem tudok semmit,mert elvitt szinte mindent.Szüleim már nincsenek sajnos,barátok rokonok sem,akiktől kérhetnék kölcsön.Hitelt nem tudok felvenni mivel 4 a hónapos kis fiammal itthon kell lennem,ezáltal nincs munkahelyem. Ez a szemét az összes pénzünket elvitte,10 ezer forintom van amit elvittem magammal,az meg édes kevés lesz másodikáig,amíg pénzhez jutok. Teljesen kétségbe vagyok esve,nincs akihez fordulhatnék,aki tudna segíteni. Van valakinek ötlete? :(

2019. jan. 24. 15:22
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz?
2019. jan. 25. 17:07
 22/43 A kérdező kommentje:
Nem városban,hanem faluban lakom,Szolnok mellett.
2019. jan. 25. 17:17
 23/43 anonim ***** válasza:
28%
A gyerekeket leadod az államnak és új életet kezdesz.
2019. jan. 25. 17:48
 24/43 anonim ***** válasza:
És mit vársz mit csináljunk? Nem ismerünk,nem tudjuk hogy igazat mondasz-e! Ha itt bárki is adna vagy utalna pénzt hogyan adnád vissza? Meg ugye Február 2. Szombat tehát családit hétfőn vagy kedden kapnál tudtommal! Sajnálatos a történeted de így hogy segithetnénk?
2019. jan. 25. 18:06
 25/43 A kérdező kommentje:
#23-as: Ilyen szükségtelen idi-óta kommentekre nincsen szükségem.Ki az az ember aki eldobja a családját? Mert én inkább meghalnék,minthogy megváljak a gyerekeimtől. Hogy mit várok? Őszintén szólva én sem tudom,végső elkeseredésemben írtam ide,hátha tud valaki segíteni.Egyébként a családi pótlék összegéből nyilván vissza tudnám adni a tartozásomat.
2019. jan. 25. 18:57
 26/43 anonim ***** válasza:
De azt nem 2.-án kapod pedig te azt irtad hogy 2-an jutsz pénzhez...
2019. jan. 25. 19:10
 27/43 anonim ***** válasza:

Nos, kérdező, 24-esnek igaza van:

1.- volt már olyan, hogy ideírt valaki, hogy kirabolták, egy fillér nélkül maradt egy 6 éves kislánnyal. Megsajnáltam, nem is álltam éppen rosszul, pár privát kérdés után elutaltam neki 5.000 ft-ot. Amíg megadta a bankszámla számát, addig minden levelemre válaszolt - azóta hiába érdeklődtem, hogy be tudta-e osztani, stb - semmi válasz. Pedig ráadásul ÖRÖKBE, ajándékba adtam neki a pénzt, úgy, hogy nem kell visszaadni.

2.- nem, nem tudnád a családi pótlékból visszaadni, hiszen számlát is kell fizetni és nem mardhattok áram és fűtés nélkül.

3.- ne haragudj, de ha valakinek 3 gyereke van és már első pillanattól fogva nem kedvelnek anyósék, akkor abban azért máűr Te is hibás vagy. 3 gyerek alatt lett volna időd megkedveltetni magad - ha más nem, az unokák révén. Kevés az a nagyszülő, akit egy kisbabával nem lehet "levenni a lábáról" :-)

2019. jan. 25. 19:19
 28/43 anonim ***** válasza:
Arról nem beszélve, hogy ahol gyerek van, ott mindig kellene lenni félretéve - bármilyen nehézség is van - legalábbb egy 5-10 ezer ft-nak, ami gyógyszerre, stb-re van félretéve. Azt írod, van bankszámlád, de ezek szerint nincs rajta egy fillér sem.
2019. jan. 25. 19:22
 29/43 A kérdező kommentje:
Igen másodikát írtam,mert ugye akkor kellene kapnom,ha épp nem hétvégére,ünnepnapra,vagy hétfői napra esik.Egyébként a #18-as válaszomban írtam,hogy utánajártam és most negyedikén kapom. Utolsó válaszoló: Nyilván te is tudod,hogy látatlanban nem lehet általánosítani,de elhiheted,hogy nem egy kitalált kamu történettel szégyeníteném itt magam másoknak,ha tényleg nem lennék ilyen keserves helyzetben.A másik dolog az,hogy igenis vissza tudnám adni,mivel a rezsi átalányhoz van kötve,és ha elcsúsztatnék 1-1 számlát a következő hónapig(úgy,hogy kérelmezném a szociális alapon védendő fogyasztónak minősülő kérvényt) így kapnék haladékot és nem maradnánk áram és fűtés nélkül.Ahogy a feltett kérdésemben is említettem,volt megtakarításunk,de nem a bankszámlán,hanem itthon,amit az a szemét elvitt.Hidd el,én nem vagyok hibás abban,hogy a volt anyósomék nem kedvelnek,mivel a volt férjemnek az előttem levő barátnője a favorit nekik. A volt barátnője ráadásul a volt anyósomék gyerekkori szomszédja,akit többször is áthívott magához,miután nekünk már rég közös gyermekeink voltak.Kérdezem akkor hogy viszonyult szerinted hozzám? Az unokáit meg nagy ívben letolja,soha nem vett nekik még egy csokit sem,nemhogy meglátogatná őket vagy stb... De mindegy,csak már így a kilátástalanság szélén nem tudom mit tehetnék.
2019. jan. 25. 20:00
 30/43 anonim ***** válasza:
Mennyi lenne az összeg ami kisegítene?
2019. jan. 25. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!