Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Te hogyan és mire költenél el...

Te hogyan és mire költenél el ennyi pénzt ezekkel a feltételekkel?

Figyelt kérdés

Szembe jön az utcán egy idegen és azt mondja:

Kapsz tőlem 100 millió forintot de ha elfogadod akkor nem dolgozhatsz többet a hátralévő életedben egy napot sem és napra pontosan 1 év alatt kötölezően el kell költened az utolsó forintig.

Elfogadnád vagy nem? Miért?

Milyen gyorsan költenéd el?

Miket vennél belőle?

Hogy oldanád meg hogy az életed hátralevő részében is legyen folyamatosan jövedelmed?

Mik lennének legfontosabbak a számodra?

.

Nagyságrendileg írd le hogy mire mennyit költenél és miért...

2019. jan. 20. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jep jellemző, hogy egy programozónak 1 200 000 000Ft-os fizetést adjanak évente, legközelebb hazudj hihetőbbet, te agyatlan féreg :)
2019. jan. 21. 12:10
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

"Jep"

Dzsep? De igen, én vagyok az agyatlan férek, mert számodra ez elképzelhetetlen kategória, te irigy proli. Ennél sokkal jobban is lehet keresni: [link]

2019. jan. 21. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:

"Jep jellemző, hogy egy programozónak 1 200 000 000Ft-os fizetést adjanak évente, legközelebb hazudj hihetőbbet, te agyatlan féreg :)"

Hülyegyerek! 1.2 millió forintról volt szó, havonta, ez évente 14.4 millió forint, ami marginálisan egy átlagos US/városi programozói fizetés felett van, amit -- mit ad Isten -- távmunkában itthonról meg lehet keresni, méghozzá bőséges választékkal.

Ha nem hiszed, nézz meg bármilyen remote jobokat kínáló oldalt, nézd meg a munkalehetőségeket.

Szóval ismétlem: prolikapszulát kiköpni.

2019. jan. 21. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:

#6 és #7

Egyéni vállalkozóként, freelancerként, némely programozói vagy vezetői állásban is akár (bár ez a fizetés itthon ritka, de egyáltalán nem példa nélküli).

Vagy akár ingatlan-bérbeadással, de sok idő, mire ezt a jövedelmet felépíted + állítólag nagyon sok a teendő vele (ezt egy közeli ismerősömről hallottam, nekem nincs ingatlanom).

2019. jan. 21. 13:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy a kérdésre válaszolnál, idejössz döngetni a melled meg kiköpetni a "prolikapszulát"? Attól mert X millát keresel még emberileg van kívánnivaló és a megnyilvánulásaid alpján itt messze a legnagyobb proli te vagy. További sok sikert a távmunkához kockafiú!
2019. jan. 21. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:
1,2 millió ft-ot havonta tényleg lazán meg lehet keresni, sőt igazából az lófütty, mondom én 100 milliót keresek havonta, 1,2-ből éhen halnék, ennyit adok a gyereknek zsebpénzt egy hétvégére.
2019. jan. 21. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!