Ha 500-600. 000 forint lenne a nettó béred mire költenél? Hol laknál? Milyen autód lenne?
megtartanám a mostani autómat, mert ezt nagyon szeretem és bőven elég a számomra.
1 évig otthon laknék, félretennék annyit amennyit csak tudnék, majd telek és rá könnyűszerkezetes mobilház. 5-6 millából simán kihozható.
Ugyanúgy élnék mint eddig. Én is vennék egy lakást, meg egy autót, onnantól igazából utazgatnék, vagy fene tudja.
Igazából régebben 180 ezret kerestem, az is soknak tűnt. Most 350-et kapok, és pont ugyanúgy itt recskázok a gép előtt mint eddig, szóval ezen nem változtatna 2x annyi pénz sem.
Az elmúlt 10 évben ennyit kerestem havonta átlagosan.
3 szobás panelban lakunk (feleség + 2 gyerek), kb fél milliót érő autónk van. Boltban kicsit bátrabban vásárolgatunk, 1-2 hobbi (5000/hó) belefér, ételt viszonylag gyakran rendelünk (interfood, de néha pizza stb), heti max 3-szor főzünk.
Átlagosan 350-400 ezret költünk egy hónapban.
Kb ezt a pénzt keresem meg, szerintem úgy élek, mint egy normális ember.
Egy kis albérletben lakom Budán, autóm nincs, havi 150-200 ezer Ft-ot félreteszek.
Ami könnyebbség, hogy van megtakarításom, így nem kell azon gondolkozni, hogy mihez nyúljak, ha valami probléma lenne.
Amiben talán másképpen élek, mint az átlag, hogy havi szinten utazom külföldre várost látogatni, és elég sokszor járok moziba/színházba plusz többnyire inkább étteremben eszem, és nem főzök magamra, nem igen szokott kaja otthon lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!