Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 500-600. 000 forint lenne...

Ha 500-600. 000 forint lenne a nettó béred mire költenél? Hol laknál? Milyen autód lenne?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 8. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Gyűjtögetnék egy szép kis lakásra, jogsit letenném, vennék egy autót. Kb ugyan azt csinálnám mint most, csak akkor mondjuk nem kb 35 éves koromra tudnék majd elköltözni otthonról, hanem valamivel hamarabb.
2017. ápr. 8. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

megtartanám a mostani autómat, mert ezt nagyon szeretem és bőven elég a számomra.

1 évig otthon laknék, félretennék annyit amennyit csak tudnék, majd telek és rá könnyűszerkezetes mobilház. 5-6 millából simán kihozható.

2017. ápr. 8. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Közel ennyi a fizetésem. Ebből 2 év alatt össze tudom spórolni az önerőt ahhoz, hogy vegyek egy panelt Pesten lakáshitelre. Kocsi esetleg egy olcsóbb, használt jöhetne szóba, de arra nincs szükségem. Olyan túl sok mindenre ez sem elég, pedig tudom, hogy sokaknak ez már az álomfizetés kategória.
2017. ápr. 8. 17:42
 4/8 Fatal_3rror_ ***** válasza:
73%

Ugyanúgy élnék mint eddig. Én is vennék egy lakást, meg egy autót, onnantól igazából utazgatnék, vagy fene tudja.

Igazából régebben 180 ezret kerestem, az is soknak tűnt. Most 350-et kapok, és pont ugyanúgy itt recskázok a gép előtt mint eddig, szóval ezen nem változtatna 2x annyi pénz sem.

2017. ápr. 8. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Az elmúlt 10 évben ennyit kerestem havonta átlagosan.

3 szobás panelban lakunk (feleség + 2 gyerek), kb fél milliót érő autónk van. Boltban kicsit bátrabban vásárolgatunk, 1-2 hobbi (5000/hó) belefér, ételt viszonylag gyakran rendelünk (interfood, de néha pizza stb), heti max 3-szor főzünk.

Átlagosan 350-400 ezret költünk egy hónapban.

2017. ápr. 8. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Barmennyi penz csak pàr honapig nagy csoda... aztan megszokod es a nem anyagi jellegu problemaid ugyanugy meglesznek sôt erosebbneknerzed oket mert az anyagi problemakrol ezekre terelodik a figyelmed.
2017. ápr. 8. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Kb ezt a pénzt keresem meg, szerintem úgy élek, mint egy normális ember.

Egy kis albérletben lakom Budán, autóm nincs, havi 150-200 ezer Ft-ot félreteszek.

Ami könnyebbség, hogy van megtakarításom, így nem kell azon gondolkozni, hogy mihez nyúljak, ha valami probléma lenne.

Amiben talán másképpen élek, mint az átlag, hogy havi szinten utazom külföldre várost látogatni, és elég sokszor járok moziba/színházba plusz többnyire inkább étteremben eszem, és nem főzök magamra, nem igen szokott kaja otthon lenni.

2017. ápr. 8. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem dőzsölnék. Nem kéne nekem luxuskocsi, meg ilyenek. Az biztos, hogy eljárnék minden évben nyaralni. Kisvárosban kertesházban laknék, most is ilyenben lakom, és nagyon szeretem; szerintem maradnék itt Magyarországon, klassz hely egyébként, nagyon szép. Hát ,szerintem simán rendes átlagos életet élnék akkor is. Ja pl háziállatra költeném. De ilyen kutya-macska-papagáj-szintű, nem ló meg tehén. Ja meg hát nem kéne nézegetni, hogy pl melyik kaja az olcsóbb, meg ilyesmi, hanem simán csak levehetném a polcról, amelyik szimpatikusabb. Meg hát akkor lehet, hogy gyakrabban cserélnék mondjuk pl számítógépet, mert ez a mostani már pl kicsit lassabb. Ha lenne sok pénzem, már cseréltem volna szerintem egy másikra, ami gyorsabb. Ja és olyan ruhákba öltözködnék , amilyeneket akarok, de azokat se vinném túlzásba, szóval ott is van egy határ, hogy mennyit adnék ki max ruhára.
2017. ápr. 20. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!