Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lakhatási támogatás 2017-ben...

Lakhatási támogatás 2017-ben ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

A helyzetem a következő:

Nyíregyházáról szeretnék Pécsre költözni, október 1-től lenne ott munkalehetőség. De előtte 2 hetet Győrben kell töltsek betanulni. Ahol elviekben bejelentenek.

De nekem Pécsen kell albérletet találnom és oda igényelni a támogatást.

Feltétele ugyebár,hogy 1 hónapot regisztrált munkanélküliként kell legyek.

De mivel bejelentenek Győrben, ezért ugye megszakad az 1 hónap a pécsi és nyíregyházi munkám között.

Nem tudja valaki, hogy működhet-e így vagy inkább próbáljam elintézni, hogy a két hetet amit Győrben kell töltenem, azt oldjuk meg napi bejelentéssel?

2017. jún. 28. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahol betanulsz fizesse az a 2 heti lakhatásodat ha utána úgy is tovább kell állnod. Pécsre meg megigényled a lakhatásit. Kitől igényled munkaügyi központ vagy önkormányzat ?
2017. jún. 28. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Szigorú szabályokhoz kötött ez, szerződések, mi egyéb. Csak akkor adnak lakhatási támogatást ha neked 1/2 évre előre valaki aláírja, hogy munkahelyet biztosít.
2017. jún. 28. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
** 1/2 évre előre GARANTÁLJA
2017. jún. 28. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Győrben biztosítva lesz a lakhatásom, a munkáltató szerez albérletet arra a két hétre.

A szerződésem határozatlan idejű lesz. Szóval azzal nem hiszem, hogy gond lenne.

Nem tudom még hova kellene menjek ez ügyben. Hova érdemesebb egyáltalán..

2017. jún. 28. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!