NAV tól kaptam egy levelet, tb tartozás miatt, valaki tud PM ben segíteni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy akkor most mennyit is kell fizetnem?2018. nov. 22. 14:16
11/19 A kérdező kommentje:
Nincs ügyfèlkapum.
2018. nov. 22. 18:05
12/19 anonim válasza:
Csináltass ügyfélkaput szerintem. NAV fiókba is mehetsz megkérdezni de akkor továbbra se lesz ügyfélkapud, nem tudod megnézni beérkezett-e az összeg.
Amúgy a csekkeket is megnézném, hogy ugyanaz a bankszámlaszám van mindegyiken, mert késedelmi pótlék is van és annak más a bankszámlaszáma, nehogy arra fizesd be a TB-t mert akkor azt is intézheted majd pluszban, online azt is meg tudod nézni hogy van-e és mennyi a késedelmi pótlékod.
Itt meg tudod nézni a számlaszámokat:
13/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem! Ugyan az van mind a 3 csekken.
2018. nov. 22. 18:52
14/19 anonim válasza:
Ügyfélkapu regisztrációt okmányirodában/kormányhivatalnál tudsz csináltatni.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csináltatni fogok!
2018. nov. 22. 19:21
16/19 anonim válasza:
Ügyfélkapu nélkül is bemehetsz a NAV irodába, ott megmondják mennyit kell fizetni.Ha nem tudod egyszerre befizetni, kérjél részletfizetést.
17/19 anonim válasza:
Nekem nem sikerült lekérdezni, december 16-tól vagyok bejelentve és vmiért tökre úgy gondoltam, hogy arra a 2 hétre nem kell fizetni, csak januártól, ezért decemberben nem is fizettem. Ha bemegyek a NAV-hoz, ott tudom rendezni?
19/19 anonim válasza:
17-es vagyok, mégis csak sikerült megnézni, a januárit decemberre könyvelték el és most van vagy 4000 ft adótöbbletem, tartozás nincs. Lehet úgy, hogy most csak 3500-öt utalok és a többletet figyelembe veszik a januárinál vagy utaljak 7500-at és majd visszaigényelem a túlfizetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!