Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » NAV tól kaptam egy levelet,...

NAV tól kaptam egy levelet, tb tartozás miatt, valaki tud PM ben segíteni?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy akkor most mennyit is kell fizetnem?
2018. nov. 22. 14:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nincs ügyfèlkapum.
2018. nov. 22. 18:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Csináltass ügyfélkaput szerintem. NAV fiókba is mehetsz megkérdezni de akkor továbbra se lesz ügyfélkapud, nem tudod megnézni beérkezett-e az összeg.

Amúgy a csekkeket is megnézném, hogy ugyanaz a bankszámlaszám van mindegyiken, mert késedelmi pótlék is van és annak más a bankszámlaszáma, nehogy arra fizesd be a TB-t mert akkor azt is intézheted majd pluszban, online azt is meg tudod nézni hogy van-e és mennyi a késedelmi pótlékod.

Itt meg tudod nézni a számlaszámokat:

[link]

2018. nov. 22. 18:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem! Ugyan az van mind a 3 csekken.
2018. nov. 22. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Ügyfélkapu regisztrációt okmányirodában/kormányhivatalnál tudsz csináltatni.
2018. nov. 22. 19:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csináltatni fogok!
2018. nov. 22. 19:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Ügyfélkapu nélkül is bemehetsz a NAV irodába, ott megmondják mennyit kell fizetni.Ha nem tudod egyszerre befizetni, kérjél részletfizetést.
2018. nov. 30. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerült lekérdezni, december 16-tól vagyok bejelentve és vmiért tökre úgy gondoltam, hogy arra a 2 hétre nem kell fizetni, csak januártól, ezért decemberben nem is fizettem. Ha bemegyek a NAV-hoz, ott tudom rendezni?
2019. febr. 3. 13:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, ott tudod rendezni.

2019. febr. 3. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, mégis csak sikerült megnézni, a januárit decemberre könyvelték el és most van vagy 4000 ft adótöbbletem, tartozás nincs. Lehet úgy, hogy most csak 3500-öt utalok és a többletet figyelembe veszik a januárinál vagy utaljak 7500-at és majd visszaigényelem a túlfizetést?
2019. febr. 3. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!