Vatera fenyeget, hogy követelésbehajtó céggel fizetteti ki a tartozásom. Komolyan kell venni?
"legközelebb nem hirdetek fizetős oldalon az biztos."
Tudod, az igaz, hogy a Vatera fizetős, de ott legalább vannak vevők és meg is veszik a terméket, amire rálicitálnak.
Ha kimész egy piacra árulni, ott sem ingyen kapod a helyet - ott is helypénzt kell fizetni.
persze, felteheted ingyenes hirdetőoldalakra, ha szerencséd van, még vevőd is lesz - de jó eséllyel 28-an meg fogják nézni a terméket, mire 1 megveszi, iderángatnak- odarángatnak, alkudoznak, rabolják az idődet - eladás meg nincs belőle.
Vagy a rosszabbik eset, hogy kéri, utánvéttel, aztán nem veszi át - te meg bukod a postaköltséget.
Régen én is "lázongtam", hogy fizetős, stb., de mára rájöttem, hogy ha egyszerű, gyors adásvételt szeretnék bonyolítani, akkor megéri :-)
Arról nem beszélve, hogy tudni kell okosan használni a Vaterát: nem biztos, hogy megéri kiemelni a terméket, nem kell 2 oldalra listázni (Vatera-teszvesz), mert az dupla pénz, arról nem beszélve, hogy ha belejössz az eladásba és megszerzed a Profi Eladó címet, akkor már a listázási díj is kevesebb :-)
Szóval fizesd be a tartozásod és örülj neki, hogy van egy oldal, ahol jól lehet eladni. A nevedet, címedet meg javítsd át az igazira, mert ha egyszer kitilt a Vatera, akkor oda nem igazán fogsz tudni visszakerülni.
" ha egyszer kitilt a Vatera, akkor oda nem igazán fogsz tudni visszakerülni."
Megmondom őszintén nem is akarok rá visszakerülni. Valaki írta itt régen, hogy maffiacég és tényleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!