Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vatera fenyeget, hogy követelé...

Vatera fenyeget, hogy követelésbehajtó céggel fizetteti ki a tartozásom. Komolyan kell venni?

Figyelt kérdés
OTP Simple alkalmazással regisztráltam. Így is kitudja számlázni a büntetést? Kamu lakcímmel regisztráltam be anno és kamu névvel. Válaszokat köszönöm!
2018. nov. 18. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
akkor ne vedd komolyan. majd rádöbbensz
2018. nov. 18. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
hány embert vertél át?
2018. nov. 18. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Feljelentenek csalás miatt és a rendőrség IP cím alapján 5 perc alatt megtalál ha nem gondoskodtál róla hogy az IP címed is kamu legyen.
2018. nov. 18. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Vaterával nem jó kekeckedni, olvass utána, hogy mások hogy jártak. Fizesd be és kész.
2018. nov. 18. 23:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Befizetem, de legközelebb nem hirdetek fizetős oldalon az biztos.
2018. nov. 19. 05:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajt Lajos nem magadból kellene kiindulni ám elkeserítő, hogy írni sem tudsz helyesen. Kérj egy helyesírási szótárt a Jézuskától!
2018. nov. 19. 05:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Kamu név és cím, valós bankkártyával, remek, ügyes vagy :)
2018. nov. 19. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:

"legközelebb nem hirdetek fizetős oldalon az biztos."

Tudod, az igaz, hogy a Vatera fizetős, de ott legalább vannak vevők és meg is veszik a terméket, amire rálicitálnak.

Ha kimész egy piacra árulni, ott sem ingyen kapod a helyet - ott is helypénzt kell fizetni.

persze, felteheted ingyenes hirdetőoldalakra, ha szerencséd van, még vevőd is lesz - de jó eséllyel 28-an meg fogják nézni a terméket, mire 1 megveszi, iderángatnak- odarángatnak, alkudoznak, rabolják az idődet - eladás meg nincs belőle.

Vagy a rosszabbik eset, hogy kéri, utánvéttel, aztán nem veszi át - te meg bukod a postaköltséget.

Régen én is "lázongtam", hogy fizetős, stb., de mára rájöttem, hogy ha egyszerű, gyors adásvételt szeretnék bonyolítani, akkor megéri :-)

Arról nem beszélve, hogy tudni kell okosan használni a Vaterát: nem biztos, hogy megéri kiemelni a terméket, nem kell 2 oldalra listázni (Vatera-teszvesz), mert az dupla pénz, arról nem beszélve, hogy ha belejössz az eladásba és megszerzed a Profi Eladó címet, akkor már a listázási díj is kevesebb :-)

Szóval fizesd be a tartozásod és örülj neki, hogy van egy oldal, ahol jól lehet eladni. A nevedet, címedet meg javítsd át az igazira, mert ha egyszer kitilt a Vatera, akkor oda nem igazán fogsz tudni visszakerülni.

2018. nov. 19. 08:36
 9/10 A kérdező kommentje:

" ha egyszer kitilt a Vatera, akkor oda nem igazán fogsz tudni visszakerülni."

Megmondom őszintén nem is akarok rá visszakerülni. Valaki írta itt régen, hogy maffiacég és tényleg az.

2018. nov. 19. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Te tudod... Én másképp látom...vannak hibák, de 11 év alatt sok mindent eladtam és sok jó vételt csináltam :-)
2018. nov. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!