Ha a vaterán nem valós adatokat adtam meg magamról akkor a vatera eltud érni engem, vagy a követelésbehajtó partnere?
Figyelt kérdés
ne értsétek félre nem lopni akarok vagy ilyesmi, csak én az interneten nem adok meg sehol magamról valós adatot, de olvastam sok helyen h a vatera akkor is át adja a követelésbehajtóhoz az összeget ha már ki fizette neki azt csak késve. ha én is igy járok eltudnak érni engem?2010. febr. 1. 18:29
1/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy neked fizetni kelljen a Vaterán, el kell adnod valamit. Amiért a pénzt meg kell kapnod valahogy a vevőtől. Legyen az utánvét (akkor meg is van a címed), vagy a bankszámlaszámod (amire meg inkasszót kérhetnek). Előbb-utóbb valamit ki kell adnod magadról. Nem ismerem a Vatera felhasználói feltételeit, de gondolom belépéskor mindenki elfogad olyan szabályokat, hogy köteles kiadni bizonyos adatokat ha kérik, esetleg a te esetedben elfogadja, hogy a "nyomozás" költségeit ráverik az emberre.
2/6 A kérdező kommentje:
igazából csak annyi van, hogyha a követelésbehajtás sikertelen akkor a vatera peres úton követelheti a pénzt. de ha nekem nem valósak az adataim, hogyan követelné ő peres úton?
2010. febr. 1. 19:13
3/6 anonim válasza:
pl IP cím és a szolgáltatód megadja a címedet. Esetleg megnézik a gépeden az előzményeket, asszem meg tudják. Szóval ha ilyet akarsz akkor csinálj egy szűz gépet aho semmi adatot nem adsz meg a telepítésnél és a belvárosban valaki wifijén keresztül bonyolítsd le :D na jó nem adok ötleteket..
4/6 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet pedig :D
2010. febr. 1. 22:50
5/6 anonim válasza:
de azért ne szivass meg senkit. Csak elméleti "tanács". előző
6/6 A kérdező kommentje:
nem szándékozom
2010. febr. 2. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!