Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A rendőrség tud valamit tenni...

A rendőrség tud valamit tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, vasaroltam egy oldalrol maganszemelytol egy cipot(9000ft) es mar 5 napja nem valaszol az illeto, elore utaltam neki, hiaba irok, semmi valasz! banki visszahivast elinditottam, viszont a rendorseg foglalkozik ilyennel? a valaszokat elore is koszonom:)
2018. nov. 8. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit tudna kezdeni a rendorseg a butasagoddal hogy nem nezed meg az illeto ertekeleset hogy megbizhato-e?
2018. nov. 8. 21:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt ertekeles, en vagyok az egyeduli akit atvagott eddig tapasztalataim szerint:( akkor ha bemegyek a rendorsegre nem tesznek semmit?
2018. nov. 8. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
A rendőrség azt tudja kezdeni, hogy kinyomozza, ki az illető, és csalásért megindítja az eljárást.
2018. nov. 8. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, de se értékelés nem volt,se semmi, akkor őszintén, mit vártál? Magánszemélytől kizárólag személyesen vásárolunk, azt is kipróbálás után.
2018. nov. 8. 21:48
 5/9 A kérdező kommentje:
es fognak egyartalan vele foglalkozni?
2018. nov. 8. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Jó, hát azért 5 nap miatt nem fogja a rendőrség körözni.

Tudom, hogy hihetetlen, de bárkivel történhet bármi, ha magánember - nem feltétlenül csaló...

10 éve adok el az interneten, volt olyan, hogy az eladó kórházba került, mert elütötte egy autó, volt, hogy kismama volt az eladó és korábban megszülte a gyereket, mint ahogy várta - de saját magam is jártam már úgy, hogy este még semmi bajom nem volt, reggel meg nem bírtam felkelni, annyira szédültem - és ez 3 napig tartott, nyomtam az ágyat.

Ha a kérdező megírta a címét, akkor lehet, hogy már fel van adva a csomag - csak nem kommunikálta le az eladó.

Meg persze az is lehet, hogy valóban csaló, de akkor is illik még várni.

Amúgy telefonszám nincs megadva?

2018. nov. 8. 22:05
 7/9 A kérdező kommentje:
semmit nem adott magarol nev van de az is kamu mert ilyen ember nincs facebookon se!
2018. nov. 8. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Ember, ha valaki nincs a Facebookon, akkor az már nem is létezik? :D

Tudod,hány ismerősöm nincs is beregisztrálva?

2018. nov. 8. 22:49
 9/9 A kérdező kommentje:
tokmindegy csak ra akartam keresni hatha lehet beszelni vele, nem kell rogton ugrani 😀😀😀😂
2018. nov. 8. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!