Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kérhetek tanácsot lakhatással...

Kérhetek tanácsot lakhatással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Közös háztartásban élek az anyámmal, akivel perben állok, mivel lenyúlta apám betétkönyvéből a pénzt amit én örököltem volna.

A ház közös fele fele arányban nincs lekülönböztetve sem, teljesértékű tulajdonos vagyok nincs haszonélvezete..

Az összes közmű az ő nevén fut, de nem tudom hogy be van e fizetve vagy van e elmaradás, mert semmi adatot nem ismerek ezzel kapcsolatban!

Hogyan deríthetném ki??

Ő összeköltözött egy másik faxival akit pénzel is az özvegyiből meg a fizetéséből, én meg meló nélkül vagyok pár hónapja, de ez nem azt jelenti hogy nincs egy vasam se.

Szeretném elkerülni, hogy közmű nélkül maradjak, lehetséges?? Vagy jobb ha megyek aggregátort venni?!?

2010. jún. 24. 17:52
 1/1 anonim ***** válasza:

ha 50 50 százalékban vagytok tulajdonosok, először akkor talán lakcím és név alapján,(ő neve alapján) próbálj meg infót kérni, hogy van e tartozás a közműveknél.

én mikor lakást vettem, mondtam a címet, kérték, hogy mihez kell, és kiadtak nekem egy írásos igazolást, hogy nincs tartozás a megvásárolandó lakáson. személyesen kell bemenni, ha tudsz, vigyél esetleg adás-vételi szerződést.

2010. jún. 24. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!