Hány forintot jelent 1200€? Nagyon fontos! Csak olyanok válszoljanak akik tudják is!
Ezt az évet kibírod még valahogy és azt úgy sem kell velük találkoznod.
Addig meg keress pár jó könyvet magadnak és olvass.
Jó éjt!
Kérdező, tudod, miért "oltanak le" az emberek? Mert rá akarnak vezetni arra, hogy ezt a problémát SAJÁT MAGAD IS MEG TUDOD OLDANI. Ha valakinek ma, az internet világában nem jut eszébe, hogy a google-ban ezt kikeresse, akkor ott már nagyon nagy baj van. NE MINDIG MÁSTÓL VÁRD A MEGOLDÁST, HANEM PRÓBÁLD ME HASZNÁLNI A FEJEDET - ha már ott van a nyakadon :-)
Máskülönben úgy fogsz járni, mint az a huszonéves fiatal pár, akik lehozták a szemetet, én mostan ki a kukákat épp, ők meg ledermedve álltak pár szemeteszsák mellett, és megkérdezték, hogy akkor ők most mit csináljanak, hová tegyék a szemetet??? Nem hülyülök, ott álltak lefagyva, nem tudták megoldani ezt a "hatalmas" problémát.
Mondtam, hogy talán a többi szemeteszsák mellé és majd ha kimostam a kukákat, beleteszem a zsákokat.
Komolyan, hetekig ezen törtem a fejem, hogy miért nem tudták megoldani ezt a problémmát?
Aztán rájöttem, hogy mert sajnos, a mai világban annyira mindent "készen" kapnak az emberek, hogy ha egy váratlan helyzettel kerül szembe, képtelen megoldani.
Nos, kérdező, ha egy idegen helyen eltévedsz, mondjuk úgy éjjel 1 órakor, hová fogsz először nyúlni? A Google térképhez vagy a Gyakorihoz? :D Hát ezért... találd fel magad, legyél élelmes, segíts magadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!