Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hány forintot jelent 1200€?...

Hány forintot jelent 1200€? Nagyon fontos! Csak olyanok válszoljanak akik tudják is!

Figyelt kérdés
Köszönöm
2018. szept. 11. 20:19
1 2
 11/13 anonim válasza:
36%

Ezt az évet kibírod még valahogy és azt úgy sem kell velük találkoznod.

Addig meg keress pár jó könyvet magadnak és olvass.

Jó éjt!

2018. szept. 11. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:
36%
1200 EUR to HUF ilyenkor menjen a gugliba, van beépített árfolyamváltója.
2018. szept. 12. 07:58
 13/13 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, tudod, miért "oltanak le" az emberek? Mert rá akarnak vezetni arra, hogy ezt a problémát SAJÁT MAGAD IS MEG TUDOD OLDANI. Ha valakinek ma, az internet világában nem jut eszébe, hogy a google-ban ezt kikeresse, akkor ott már nagyon nagy baj van. NE MINDIG MÁSTÓL VÁRD A MEGOLDÁST, HANEM PRÓBÁLD ME HASZNÁLNI A FEJEDET - ha már ott van a nyakadon :-)

Máskülönben úgy fogsz járni, mint az a huszonéves fiatal pár, akik lehozták a szemetet, én mostan ki a kukákat épp, ők meg ledermedve álltak pár szemeteszsák mellett, és megkérdezték, hogy akkor ők most mit csináljanak, hová tegyék a szemetet??? Nem hülyülök, ott álltak lefagyva, nem tudták megoldani ezt a "hatalmas" problémát.

Mondtam, hogy talán a többi szemeteszsák mellé és majd ha kimostam a kukákat, beleteszem a zsákokat.

Komolyan, hetekig ezen törtem a fejem, hogy miért nem tudták megoldani ezt a problémmát?

Aztán rájöttem, hogy mert sajnos, a mai világban annyira mindent "készen" kapnak az emberek, hogy ha egy váratlan helyzettel kerül szembe, képtelen megoldani.

Nos, kérdező, ha egy idegen helyen eltévedsz, mondjuk úgy éjjel 1 órakor, hová fogsz először nyúlni? A Google térképhez vagy a Gyakorihoz? :D Hát ezért... találd fel magad, legyél élelmes, segíts magadon!

2018. szept. 12. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!