Kinek fontos, hogy mennyire környezetbarát az autója?
Abszolút nem, mert az egész autóipar, a több millió, vagy akár milliárd autóval, amiben benne van az ócska füstölő dízel, a nagy benzines V12, az Euro 4/5/6, sőt, még a kamionok is, meg úgy minden aminek gumikereke van, nos ezek így összesen együtt, még 20%-ban sem felelősek az összes szennyezésért. Akkor most minek is baszkódnék én valami hiper környezetbarát autóval, amelyik úgyis szennyez, bizonyos esetekben jobban, mint egy régi (a kibocsátott nanorészecskékről beszélek).
Most a fő autóm jelenleg egy Euro 5 dízel, az Euro 5 jól is hangzik, de pont nem érdekel, csak azért ilyen, mert fiatal autó kellett. De van mellette Euro 1 6 hengeres benzin is, meg egy koromokádó terepjáró, ilyesmi.
Sokaknak egyáltalán nem...
Pl a sok füstölő, 1.8T Audis biztos nem a klímaváltozásról fog rémálmodni. Lol
Ez érdekes.
3 hónapja tettem fel egy kérdést amiben leirtam hogy az autó kormol, és az EGR szelep zárása után nem-e lenne jobb, mert nem szeretném ha a drága autóm motorját a saját szarában kellene furdetni.
Egy hatalmas szidashullam érkezett belőle. Így érdekesség kedvéért feltettem az ellenkezójet. Csodák csodájára itt senki sem környezetbarát.
Ha füstölő dízelem lenne, rohadtul zavarna. De az euro 6-os autómmal nagyon nem érdekel, hogy mennyire szennyezi, mert elhanyagolható.
Amúgy meg az, hogy valaki v12-vel járna, nem azt jelenti, hogy okádja a füstöt az autója. Láttál már kormloló Lambot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!