Létezik olyan, hogy a főnök megtiltja azt, hogy az alacsonyabb beosztásúak barátkozzanak a magasabb beosztású kollégákkal?
Figyelt kérdés
Nálunk most az a helyzet alakult ki, hogy az alacsonyabb "szintű" dolgozó nagyon jóba lett egy nála egy szinttel feljebb lévő kollégával és ezért megalázza mindkettőjüket. Megtiltotta, hogy akár ebéd idő alatt is beszéljenek egymással. A munkájuk hiába tökéletes, abba nem tudott bele kötni, ezért most inkább eltiltotta az alacsonyabb beosztásút mindenkitől. Ezt már nem először csinálja, állítólag másokkal is ezt tette. Lehet ilyet?2018. aug. 10. 05:36
1/7 anonim válasza:
Nem lehet(ne). De mint ahogy tapasztaltad mėgis lehetett. Az ika egyszerű. Akikkel megtette hagyták. Lehet azėrt mert fėltik a munkájukat vagy egyėb miatt...
Mindenesetre nem lehetne.
2/7 anonim válasza:
Ez bizony diszkrimináció! Nem lenne szabad eltűrni.
Bérfeszültség keltése lehet a cél. De az kinek éri meg hosszabb távon?
3/7 anonim válasza:
Én sem szeretem, ha munkaidőben teszik a szépet a takarítónőnek, hiába dupla D-és a kosara, zavarják a munkámat. Ráadásul helyettük is nekem kell dolgozni, mert csoportos levonás van nemteljesítés esetén és a hiteleim kifizetése után maradna 12e Ft-om, ha csak az alapot kapnám!
6/7 anonim válasza:
Nyíltan nem szokás ezt megtiltani, de ha ez a munka rovására megy, akkor előfordul. Főleg ha beosztott-vezető munkaviszonyban vannak. Kevés helyen nézik jó szemmel a bratyizást, mert annak kivételezés lesz a vége, abból pedig nézet- és érdekellentétek a beosztott munkavállalók között.
Szóval értem a logikát, de ezt okosabban kellene kezelni, mint nyíltan kijelenteni, hogy TILOS!
7/7 anonim válasza:
Mit csinál a főnök, ha a tiltás ellenére is beszélgetnek? Kirúgja az alacsonyabb beosztású dolgozót? Milyen alapon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!