Ha a főnök behívna és négyszemközt közölné veled, hogy szeretné ha jobban figyelnél a higiéniára mert néha elég büdös vagy te megsértődnél?
Fújd be magad többször. Cseréld le a terméket amit használsz, hátha más jobban beválik.
Igényesség kérdése, nekem is volt büdös beosztottam, de őt már első nap szétszedték a kollegák, velük kellett utána elbeszélgetnem, nem a büdös fazonnal :)
"Én sosem vagyok az. Mosakodok, fürdök, illatszereket használok. Ha egész nap izzadok, mert rohangálok akkor sem vagyok büdös"
Lehet, hogy így van, de az is lehet, hogy csak te hiszed ezt magadról csak neked nem szól senki. ;)
Az illatok bizony elég szubjektív dolgok.
nem megsértődnék, hanem a föld alá süllyednék szégyeneben, ha olyan büdös lennék, hogy ezt már a főnököm is szóvá teszi.
A két emelet között szaladgálás elég gyenge kifogás, én dolgoztam 10-12 órát napon nyáron és mégsem voltam büdös. Ha másképp nem megy napközben mosakodj csapnál vagy törlőkendővel, fújd be magad többször, vegyél extra erős dezodort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!