Büdös ember ül a székembe, a melohelyen hogy oldjam meg?
irodában dolgozok, egyedül. amikor végeztem az üzemvezető mindig beül a helyemre netezni. Mocskos ruhában, másnap bűzlik az iroda az izzadtságszagától, körmei gombásak, totál szét van rohadva, azzal nyomkodja a billentyűmet, meg fogja az egerem.
a szövetszéket párszor próbáltam moszóreses ruhával átdörzsölni, de érződik mindig a bűz a mosószer mellett, ráadásul ügyelnem kell, hogy kiszáradjon, nem áztathatom túl.
a billentyűt néha lefújom fertőtlenítővel.
erre megint jön és beül. volt, hogy napközben kért meg, hogy egy pár percre hagy nézzen meg vmit!
most rászokott arra, hogy kivárja a munkaidőm végét.
jeleztem neki, hogy a net a diginél havi 2700 Ft. (hogy legyen má' neki otthon netje!) hát semmit nem ért :(
már jeleztem a főnökünknek is, hogy mindig beül a helyemre és van, amikor fel állít a munkám közben! a főnök annyit mondott, hogy "ezt nem is tudtam" és PONT.
mit tegyek már??? Heeelp
"mit tegyek már??? Heeelp"
Örülj, hogy van munkád.
örülök. köszi.
de körömgombát nem akarok összeszedni, meg egyéb nyavalyákat.
és nekem kellemetlen ha bejön hozzám valaki, új munkavállaló, vagy tárgyalni ügyfél, vagy maga a főnök!!!
szellőztetek, de bűzlik minden!
azt hiszik tőlem, hisz engem látnak ott! nem mást.
szánt szándékkal előre megkér, hogy ne kapcsoljam ki a gépet....
és hát mégiscsak ő az üzemvezető :(
Ne kapcsold ki a gépet hanem kódold le
Fertőtleníts, fertőtleníts és szellőztess!!!
:)
köszi, hogy te legalább velem vagy :)
Beszélj az üzemvezetővel, higgadtan, felnőtt ember módjára.
Mondd el neki a félelmedet, de elsősorban az aggályaidat (pl a büdös széket és koszt, amit maga után hagy).
Ha már tud a problémáról, akkor ki tudtok találni egy megoldást. Ha nem is tud róla, hogy téged zavar úgy körülményesebb.
szerintem is mindenkepp elobb vele beszelj, mert o a porblemad fo oka es lehet hogy nem is tud rola.
attol fugg hogy fogadja. Ha paraszt, akkor nyugodtan kapcsold ki a gepet, vagy kodold le jelszoval, vagy huzd ki az egeret es vidd haza, vagy dugd el valahol az irodaban stb.
ha viszont normalisan kezeli a dolgot, akkor csak meg kell talalnotok a kozos megoldast, de mindenkepp elobb vele kezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!