35ezres vaterás átverés. Mit lehetne ezzel kezdeni (már azon kívül, hogy soha a büdös életben többet nem vásárolok vaterán)?
Nos.. vettem egy telefont szeptemberben, 35 ezer forintért vaterán keresztül. A garancia 1 hónapos volt, a telefon két és fél hét után felmondta a szolgálatot, másnap írtam az eladónak, hogy gáz van. Rá két hétre sikerült kiküldeni egy másik akksit, mondván, próbáljam ezzel. Mondanom sem kell, sz@rt sem ért a dolog. Újabb e-mail az eladónak, hogy kössz, de kössz nem, kérem vissza pénzem, 35ért inkább vennék valami olyat, ami működik is. Több gondom is volt a telefon miatt, kellett volna a munkámhoz is, most perpill a régi (szoftverhibás) telefonomat használom, ami akkor jelez és indít hívást, amikor épp olyan kedve van, függetlenül attól, hogy én mit is akarok...
Az eladó azóta nem válaszol, külön megkért, hogy vaterán azt jelöljem be, hogy az adásvétel nem jött létre, hogy neki ne kelljen fizetnie.
Mit kéne tennem? Érdemes feljelentést tenni, akár a rendőrségnél, akár a vateránál? Van rá esély, hogy valaha is viszont látom a pénzem?
egy jó ideje ténykedik már ez a telefonos ember, több tucatnyian tettek már feljelentést
eddig semmi eredménye nem volt, legalábbis hírt nem hallottam róla
a Vatera meg mossa kezeit, megpróbálhatod, de szerintem le fognak rázni
Ugye ez most nem komoly???
Na ilyenkor fejbe tudnám magam lőni, hogy nem nézek komolyabban utána neten az eladónak... de hát... vaterán megnéztem, összesen max két negatívja volt...
Akkor ennyi? Kidobtam az ablakon 35 ezer forintot??? Az most hatalmas pénz... mindjárt elsírom magam...
nézd, a felhasználóneve nem volt a kérdésben, lehet, hogy nem is ugyanarról az emberről beszélünk, de kerestem egy cikket:
Hát... a felhasználónév nem stimmel.
De igazad van, jobb, ha kiírom, a felhasználónév Mobilshoop volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!