Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a főnök behívna és négyszem...

Ha a főnök behívna és négyszemközt közölné veled, hogy szeretné ha jobban figyelnél a higiéniára mert néha elég büdös vagy te megsértődnél?

Figyelt kérdés
Pont ez történt ma velem, pedig fürdök minden nap csak olyan a munkám, hogy menni kell ide oda egész nap, első emelet és földszint között futkosok...megizzadok nap végére picit az tény de szerintem sértő volt, hogy azt feltételezte, hogy nem fürdök minden nap.Szerintetek?

2017. okt. 5. 17:28
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Megértem, hogy hirtelen leblokkoltál ebben a helyzetben. Sértő volt, hogy ezt gondolta, nekem is rosszul esne a helyedben, de ha igaz akkor meg lehet érteni őt is+ valószínűleg ő sem élvezte a beszélgetést. Ha nem akarsz munkahelyet váltani, akkor próbálj arra gondolni, hogy olyan értékesnek találta a munkád, hogy úgy vélte, hogy megéri beszélni veled erről. Amúgy sem árt időnként egy orvosi kivizsgálás, menj el most, talán ha kapsz valamilyen választ, 2. neked is jobb lesz 2. ha akarod akkor elmondhatod a főnöködnek, hogy orvosi oka volt.
2017. okt. 7. 18:02
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
2017. okt. 7. 23:16
 23/23 anonim ***** válasza:
En nem hiszem el, hogy a budos emberek ne ereznek, hogy rossz szaguk van. Te is irod, hogy ha nem rohangalsz, nem vagy budos. Tehat ezzel elarultad magad, hogy te is tudtal rola, hogy szagod van. A honaljadat borotvalod? Ha nem, tedd meg, es ugy furodj, majd hasznalj dezodort. A ruhaid miatt is lehet rossz szagod. Lehet, hogy nem eleg alaposan mosod oket. Van fertotlenito hatasu oblito, hasznalj olyat, vagy mosd a cuccaidat 60 fokon.
2017. okt. 30. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!