Szerintetek a pesti árakhoz képest Pest külvárosában egy két szobás, fürdős, konyhás, előszobás albérletet megéri kivenni úgy, hogyha rezsi, lakbér, közös költségek, minden kijönne havonta 100000-ből?
Figyelt kérdés
Viszonyításképp érdekelne, mert amik a netes oldalakon vannak, azok kb szobák ennyiért, vagy nektek mi a tapasztalatotok?2018. júl. 4. 15:04
1/12 anonim válasza:
Inkabb a belvarosba koltozok egy kis szobaba dragan,mint a kulvarosba ingyen. Az allando utazas elviszi az idodet minden nap.
2/12 anonim válasza:
Lakberrel és minden számlával együtt, ha 100 akkor az nem olyan vészes. Bár a helyet jó lenne tudni mert az M3-as bekötő mellett nem vennék annyiért
3/12 anonim válasza:
Nagyon helyfüggő. Meg nézd meg, h munkahelyed mennyi idő onnan, vagy egyetem vagy, ami fontos. Am havi 100 önmagában valóban nem vészes így, ahogy írod.
4/12 anonim válasza:
Nincs nagy arkulonbseg.
Soha nem koltoznek kulso keeuletbe.
5/12 A kérdező kommentje:
Óbuda-csillaghegy-békásmegyernél lenne, és azért is jó talán, mert az egyetemem is Óbudán van :) de sajnos igen, a belváros az kb 40 perc lenne tömegközlekedéssel...
2018. júl. 4. 15:32
6/12 anonim válasza:
Hévvel hamar bent lehet lenni, ez egyáltalán nem gáz.
Árban is jó.
7/12 anonim válasza:
Az Hévvel, busszal elérhető. Állatorvoshoz jártam oda egy időben. Térképezd fel a terepet, bevásárlás, posta, rendelő, bármi merre, milyen messze van. Forgalmas úttól, vasúttól mennyire van. Szomszédok, lakók milyenek. Stb.
3-as voltam.
(ha panel akk figyelj a csótányokra meg arra, h mennyire hallatszik át a szomszéd. /tapasztalat/)
8/12 anonim válasza:
Nem a belváros a szempont, hanem az egyetem, ill. a munkahely megközelítése. Ha az jó onnan, akkor nincs baj. A mostani árakhoz mérten ez korrekt ár.
9/12 anonim válasza:
Ha kihönne 100-ból, akkor igen, de esélytelen, hogy találj ilyet.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) A kiadó is nagyon aranyos lenne, ismerem már régebb óta, nem vinné fel az árat idővel sem. Meg a környék is csendes azt mondta, bár én még csak képeken láttam a lakást. Azért is jó lenne a külváros, mert én fiatalkoromban végig kisvárosban éltem, még most is kényelmetlenül érzem magam néha Pest belvárosában, túl nagy a pörgés, tömeg nekem, nehéz elképzelnem, hogy ott éljek állandóan..
2018. júl. 4. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!