Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vidéki nők! Ti ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki nők! Ti ismerkednétek és összejönnétek Pesti férfiakkal?

Figyelt kérdés

Tegnap Fehérgyarmaton voltam látogatóban és elmentünk egy szórakozóhelyre, ahol beszélgetésbe elegyedtem egy nagyon csinos szép lánnyal. Egy órán keresztül beszélgettünk, biliárdoztunk, jól érezte magát ő is, én is, majd megadta az elérhetőségét, bejelöltem facebook-on. Később írogatunk, jól kezdődik a beszélgetés, majd írja hogy megismételhetnénk ezt az estét jól érezte magát. Én is írtam neki, hogy szintén jól éreztem magam, de nem idevalósi vagyok, Pesten lakom, csak látogatóban voltam itt 2 napot, de a miattad bármikor lejönnék újra.

Hirtelen témaváltás, hogy ő azt hitte a közelben lakom, de pláne hogy pesti vagyok nem szeretné tovább folytatni a beszélgetést.

Még utána írtam neki, hogy szimpatikus számomra és szeretném jobban megismerni, de ő csak azt válaszolta, hogy egy pillanat alatt kiábrándítottam evvel a mondatommal, hogy pesti vagyok, merthogy szerinte mi egy külön állatfaj vagyunk.

2018. júl. 1. 14:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
4%
Hat, en Budan szulettem es nottem fel,de kihagynalak, ezer pasi van, akivel kozos a hatter.videkieketbalra huzom. Sorry
2018. júl. 1. 15:06
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Agybajt kapok echte pestikent, mikor 'evvel"-t irnak.
2018. júl. 1. 15:09
 3/17 anonim ***** válasza:
41%
Vidéki vagyok és minden rossz indulat nélkül én sem ismerkednék pesti pasival. Tudom magamról, hogy én nem mennék lakni oda, vélhetően egy nagy vàrosi férfi sem fog leköltözni vidékre, az ingàzàsokat nem nekem talàltàk ki.
2018. júl. 1. 15:16
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Vidéki nőnek születtem, de már jó ideje fővárosi. Egy bizonyos távolságon belül nem igazán érdekel, hogy honnan származik, nem ez alapján fogom megítélni.
2018. júl. 1. 15:29
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
elég undorító ez a lakhely miatti hátrányos megkülönböztetés.
2018. júl. 1. 15:55
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Engem mindig az húz fel, hogy ami nem pest az kapásból vidék. Tökmindegy milyen városról van szó.

Amúgy nem ismerkednék pestivel és nem azért mert pesti. Nem hiszek a távkapcsolatban, ha 2 órát kell utazgatnom, hogy lássam nem látom értelmét.

2018. júl. 1. 16:20
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Én nem.

Egyrészt mert én nem megyek Pestre ő nagyvalószínűséggel nem vágyik vidékre (hogy én hogy utálom ezt a kifejezést). A távkapcsolat pedig nem élet cél.

Másrészt a Budapestieknek (akikkel eddig találkoztam) van egy stílusuk ami engem irritál. Nem azt mondom hogy rosszabb emberek mint bárki más csak érezhető az eltérő szocializáció. Ez nálatok egyértelműen nem ütközött ki viszont valószínűleg a lánynak is inkább negatív mint pozitív tapasztalatai vannak.

2018. júl. 1. 16:21
 8/17 anonim ***** válasza:
64%

Jaj, de buta lány. :( Hagyd. Mindenki egy külön állatfaj, az erdélyi, a dunántúli, a pesti, a budai. Kislányként én is hittem ezekben, aztán Pesten tanultam tovább és láttam, hogy ott is emberek élnek. Emiatt elutasítani valakit nagy együgyűségre vall.

Fú, de be tudnék szólni egy ilyen libának. :D Nem árulok zsákbamacskát, vidéki vagyok, aki pestivel jár. A különbségek léteznek, nálunk is kijönnek ezek a tipikus dolgok, nem akarom felsorolni ezeket a közhelyeket, de kezeljük. Ha mindketten egy földinkkel lennénk akkor is lenne mit kezelni, szóval nem értem miért akkora akadály ez.

2018. júl. 1. 18:02
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
😂Hát igen... Az összes vidéki normàlisan kifejtette, hogy a tàvolsàg miatt nem és az egyetlen pesti jött azzal, hogy GYÜTT. Erről ennyit...
2018. júl. 1. 18:05
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Ez az indoklás, hogy "külön állatfaj" elég meredek. Ha addig jó fej voltál, kellemesen elvoltatok, jól érezte magát veled, akkor miért lettél attól más, hogy elmondtad, hol laksz?

Viszont szegediként nem hiszem, hogy összejönnék fővárosival, maximum akkor, ha lenne benne hajlandóság ide költözni. Ugyanis én eléggé ideragadtam, nem szívesen költöznék, pláne nem Bp-re. A távkapcsolatból pedig volt elég, kinőttem belőle.

2018. júl. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!