Csajok, ti ismerkednétek/összejönnétek egy ilyen sráccal? (Többi lent. )
Általában vidám és humoros vagyok, lazán fogom fel az egész életet. De nem vagyok bunkó vagy beképzelt senkivel szemben Ezt azért írom ide előre mert általában az enyémhez hasonló életstílusú srácokat sokan megvetik mert a legtöbbjük tényleg beképzelt és bunkó. Dohányzom(napi 6-8 szálat általában de van amikor csak egyet. De olyan is van hogy hetekig nem szívok Ha nincs akkor kibírom hogy ne szívjak de ha van ekkor szívok). Nem járok olyan sűrűn buliba de ha igen akkor általában iszok is, nem annyit hogy ne tudjak magról de azért ha iszok akkor már elég rendesen. Amikor nincs iskola akkor reggeltől estig össze vissza mászkálunk a haverjaimmal az utcán. Imádunk mindenféle régi elhagyatott helyekre bemenni :D. Általában benne vagyok minden "balhéban" (félreértés ne essék, nem verekedéséről ebszélek!). Azért élek ilyen életet mert addig szeretném ki élvezni az életem amíg fiatal vagyok. És valamiért vonz minden veszélyes meg törvénytelen dolog.
Szóval én úgy gondolom hogy You Only Live Once (Csak Egyszer Élsz.) :)
"Ha nincs akkor kibírom hogy ne szívjak"
Te srác tudod hány embert hallottam már ezt mondani? Most tudod mit csinálnak mindannyian? Naponta egy dobozzal pöfékelnek és nem bírják letenni. :D Pedig anno nagyon magabiztosan mondták, hogy bármikor abba tudják hagyni. Az a helyzet, hogy mindenki ezt képzeli magáról, de az aki tényleg le tudja tenni az 1. vagy nem dohányzott legalább 10 éven át rendszeresen vagy 2. valami betegsége van ebből kifolyólag, megijedt, hogy belehal és így sikerült neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!