Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, ti ismerkednétek/össze...

Csajok, ti ismerkednétek/összejönnétek egy ilyen sráccal? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Általában vidám és humoros vagyok, lazán fogom fel az egész életet. De nem vagyok bunkó vagy beképzelt senkivel szemben Ezt azért írom ide előre mert általában az enyémhez hasonló életstílusú srácokat sokan megvetik mert a legtöbbjük tényleg beképzelt és bunkó. Dohányzom(napi 6-8 szálat általában de van amikor csak egyet. De olyan is van hogy hetekig nem szívok Ha nincs akkor kibírom hogy ne szívjak de ha van ekkor szívok). Nem járok olyan sűrűn buliba de ha igen akkor általában iszok is, nem annyit hogy ne tudjak magról de azért ha iszok akkor már elég rendesen. Amikor nincs iskola akkor reggeltől estig össze vissza mászkálunk a haverjaimmal az utcán. Imádunk mindenféle régi elhagyatott helyekre bemenni :D. Általában benne vagyok minden "balhéban" (félreértés ne essék, nem verekedéséről ebszélek!). Azért élek ilyen életet mert addig szeretném ki élvezni az életem amíg fiatal vagyok. És valamiért vonz minden veszélyes meg törvénytelen dolog.

Szóval én úgy gondolom hogy You Only Live Once (Csak Egyszer Élsz.) :)

2014. jún. 24. 11:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Hat meg jo...kib.szottul biztosagos lehet melletted az elet akkor.:oo..-.-"
2014. jún. 24. 19:46
 12/29 A kérdező kommentje:
Hát kedves tizenegyedik válaszoló: Az életben minden mai jó az káros,drága,erkölcstelen vagy lehetetlen. Szóval....
2014. jún. 24. 19:52
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem mert cigizel 17/L
2014. jún. 24. 19:52
 14/29 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel abszolút nem lenne problémám, a cigit, mondjuk hanyagolhatnád, csak a saját érdekedben, de ezt simán el lehetne nézni. :)

És "Carpe diem". :D

2014. jún. 24. 19:53
 15/29 A kérdező kommentje:
Amúgy ha valaki szívesen ismerkedne velem a leírás alapján az nyugodtan írhat mert nemrég dobott a barátnőm. És mostanában valahogy nem megy olyan jól a párkeresés mint régebben. Egyrészt ezért is írtam ki a kérdését. Mert már kezdtem azt hinni hogy a csajok megutálták a magam fajta srácokat.
2014. jún. 24. 19:56
 16/29 anonim ***** válasza:
37%
Ezek alapján szimpatikusnak tűnsz. Valamiben úgymond magamra ismertem :D. Általában vidám és humoros vagyok, normális, nem sűrűn járok buliba, ritkán iszom, de akkor bírom a piát :D. Szeretek mászkálni haverokkal a városban/faluban, mindenféle elhagyatott helyeken mászkálunk, és természetesen minden "balhéban" benne vagyok/vagyunk :D. Sokat lógok srácokkal, mert jobban elhülyülök velük, mint a nyafogós, hisztis lányokkal..:D. "valamiért vonz minden veszélyes meg törvénytelen dolog" - ismerős..:D Ha van kedved írj rám.. ;) :D
2014. jún. 24. 20:06
 17/29 anonim ***** válasza:

nekem is a cigi nagy hátrány :/ de viszont a felfogásod, és hogy ennyire társasági ember vagy, az nagyon bejön :D

18/L

2014. jún. 24. 21:06
 18/29 anonim ***** válasza:
82%

miért hiszed, hogy te olyan vonzóan és kiemelkedően más vagy? Úgy állítod be magad mint egy életművész, vagy mint egy nagyon borzasztó laza és menő életstílusú macho.

1.) Minden korodbeli könyök ilyen, semmivel sem vagy több az átlagosnál.

2.) Az, hogy egy tinédzser kölyök lézeng az utcán a haverjaival, meg cigizik és piál, nem "életstílus". Az ennyi idős gyerekek mind ezt csinálják.

3.) Ha nőt akarsz, akkor kicsit vegyél visszább a nagy képedből, mert egy teljesen átlag senki vagy, ne legyél magadtól meg az "életstílusodtól" elszállva. LOL most komolyan, hogy gyereknek hogy lehet egyáltalán életstílusa?

2014. jún. 26. 09:48
 19/29 Rékcsi ***** válasza:
88%

Nekem a rocker, viking, hegesztők jönnek be, akiknek kecskeszakálluk van és gitároznak... Bocsesz :D

17/L

2014. jún. 26. 10:04
 20/29 A kérdező kommentje:
Tizennyolcadik válaszolónak: Légyszíves ne nevezz senkinek mert nem ismersz! Honnan veszed hogy nagyképű vagyok amikor soha életeben nem is beszéltél velem? És direkt ki is emeltem, a leírásban hogy a sok hozzám hasonlóval ellentétben, nem tartom magam többre másoknál. Te pedig ide írod hogy sokat képzelek magamról....
2014. jún. 26. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!