Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, ti ismerkednétek/össze...

Csajok, ti ismerkednétek/összejönnétek egy ilyen sráccal? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Általában vidám és humoros vagyok, lazán fogom fel az egész életet. De nem vagyok bunkó vagy beképzelt senkivel szemben Ezt azért írom ide előre mert általában az enyémhez hasonló életstílusú srácokat sokan megvetik mert a legtöbbjük tényleg beképzelt és bunkó. Dohányzom(napi 6-8 szálat általában de van amikor csak egyet. De olyan is van hogy hetekig nem szívok Ha nincs akkor kibírom hogy ne szívjak de ha van ekkor szívok). Nem járok olyan sűrűn buliba de ha igen akkor általában iszok is, nem annyit hogy ne tudjak magról de azért ha iszok akkor már elég rendesen. Amikor nincs iskola akkor reggeltől estig össze vissza mászkálunk a haverjaimmal az utcán. Imádunk mindenféle régi elhagyatott helyekre bemenni :D. Általában benne vagyok minden "balhéban" (félreértés ne essék, nem verekedéséről ebszélek!). Azért élek ilyen életet mert addig szeretném ki élvezni az életem amíg fiatal vagyok. És valamiért vonz minden veszélyes meg törvénytelen dolog.

Szóval én úgy gondolom hogy You Only Live Once (Csak Egyszer Élsz.) :)

2014. jún. 24. 11:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#19-es, itt vagyok én vagyok a Te embered ;)
2014. jún. 26. 10:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem ismerlek, de abból amit leírtál magadról pont ez jön le, hogy odáig vagy a nagy "életstílusoddal", amiről már kifejtettem, hogy nem az... na onnan tudom, hogy egy brutálmenő istenként állítod be magad, na onnan veszem. Attól, hogy miután királycsászárnak beállítod magad és utána odaírod utána ,hogy de amúgy nem tartod magad annak, attól még az vagy! Hitler is odaírta, hogy ő amúgy rendes ember...de nem az (többek szerint legalábbis, persze én istenként tekintek rá, de ezzel csak kevesen vagyunk így)

#18-as voltam

2014. jún. 26. 10:11
 23/29 anonim ***** válasza:
"Azért élek ilyen életet mert addig szeretném ki élvezni az életem amíg fiatal vagyok. " -nem, hanem mert buta vagy. Nem jönnék össze veled, de ezt az utolsó mondatod véglegesítette bennem.
2014. jún. 26. 10:19
 24/29 A kérdező kommentje:
Na mosta akkor, nem fogok neki állni vitatkozni senkivel. Mindenki gondoljon amit akar. Én csak fel tettem egy kérdést.
2014. jún. 26. 10:40
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem mind szep es jo, enis ugyanilyen vagyok, tetszett volna nagyon ez az iras ha azt a YOLOt nem irod bele... Oke hogy egyszer elsz meg minden de ez mar divatk#rv@s dolog lett :D
2014. júl. 12. 12:35
 26/29 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. júl. 12. 12:36
 27/29 anonim válasza:
hát ez a jó :) L
2014. júl. 12. 13:05
 28/29 anonim válasza:

Hát nem tudom hogy ez a rengeteg álszent, képmutató válaszoló mire fog nevetve emlékezni felnőtt korában, szerintem tök igazad van és sok dologban magamra ismertem. Bírom az ilyen embereket. :) És szerintem azért így írta le, mert így szeret élni, boldog és élvezi az életet, nem azért mert nagyképű. Szóval nekem szimpatikus vagy.

Budapesti vagy? És hány éves?

2014. okt. 26. 19:43
 29/29 anonim válasza:

Nekem is ez a szovegem :D

Nekem bejonne :)

2015. jún. 22. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!