Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vidéki nők! Ti ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki nők! Ti ismerkednétek és összejönnétek Pesti férfiakkal?

Figyelt kérdés

Tegnap Fehérgyarmaton voltam látogatóban és elmentünk egy szórakozóhelyre, ahol beszélgetésbe elegyedtem egy nagyon csinos szép lánnyal. Egy órán keresztül beszélgettünk, biliárdoztunk, jól érezte magát ő is, én is, majd megadta az elérhetőségét, bejelöltem facebook-on. Később írogatunk, jól kezdődik a beszélgetés, majd írja hogy megismételhetnénk ezt az estét jól érezte magát. Én is írtam neki, hogy szintén jól éreztem magam, de nem idevalósi vagyok, Pesten lakom, csak látogatóban voltam itt 2 napot, de a miattad bármikor lejönnék újra.

Hirtelen témaváltás, hogy ő azt hitte a közelben lakom, de pláne hogy pesti vagyok nem szeretné tovább folytatni a beszélgetést.

Még utána írtam neki, hogy szimpatikus számomra és szeretném jobban megismerni, de ő csak azt válaszolta, hogy egy pillanat alatt kiábrándítottam evvel a mondatommal, hogy pesti vagyok, merthogy szerinte mi egy külön állatfaj vagyunk.

2018. júl. 1. 14:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért ne? Ha nincs túl messze, meg kérdés h mire hajlandó.
2018. júl. 1. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Én meg vidékivel nem jönnék össze.
2018. júl. 3. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna hogy Pesti. Mindenhol laknak bunkók. Ez alapján nem lehet általánosítani.
2018. júl. 13. 22:40
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Négy-öt évtizeddel ezelőtt a vidékiek "felnéztek" a Pestiekre, ma már ez nincs. Nincs is mire! Én Pesti létemre sokkal jobban elvagyok a vidéken született emberekkel! Pesten több a "PARASZT". Elég 10 percet autózni a városban. Sajnos.
2018. aug. 7. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:
No vagyok. Nemreg ert veget egy "kapcsolatom" (2 es fel honapos), ahol a pali szakitott velem azert, mert o mar "oreg" a tavkapcsolatokhoz. O bp.-i, en 3/4 orara lakom tole agglomeracioban. Nem o volt az elso ilyen eset, ezert mivel tanultam a dologbol, eloszor huzodoztam tole. De addig keretett, hogy "jo lesz az", hat belementem. Nem kellett volna! :(
2018. aug. 11. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha 30km-en belüli vidéki lány lett volna akkor még érdemes lett volna teperned de a távolság miatt nem működne. A csaj viszont hozta a tipikus vidéki ellenszenves stílust. Ezekbe belenevelik hogy minden rosszért Pest a felelős meg azok az emberek hű de arrogánsak meg beképzeltek. De ha egy pesti jött volna a “ külön állatfaj” szöveggel a gyk szinte felrobbant volna. ( elég kiindulni a lakhely/emberek meg hasonló témakörös kérdés-válaszokból)
2018. aug. 11. 15:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze pesti pasival: a távkapcsolat meggyötör, a pesti stílus nem vonz - akkor meg minek?!
2018. aug. 11. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!