Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki nők! Ti ismerkednétek és összejönnétek Pesti férfiakkal?
Tegnap Fehérgyarmaton voltam látogatóban és elmentünk egy szórakozóhelyre, ahol beszélgetésbe elegyedtem egy nagyon csinos szép lánnyal. Egy órán keresztül beszélgettünk, biliárdoztunk, jól érezte magát ő is, én is, majd megadta az elérhetőségét, bejelöltem facebook-on. Később írogatunk, jól kezdődik a beszélgetés, majd írja hogy megismételhetnénk ezt az estét jól érezte magát. Én is írtam neki, hogy szintén jól éreztem magam, de nem idevalósi vagyok, Pesten lakom, csak látogatóban voltam itt 2 napot, de a miattad bármikor lejönnék újra.
Hirtelen témaváltás, hogy ő azt hitte a közelben lakom, de pláne hogy pesti vagyok nem szeretné tovább folytatni a beszélgetést.
Még utána írtam neki, hogy szimpatikus számomra és szeretném jobban megismerni, de ő csak azt válaszolta, hogy egy pillanat alatt kiábrándítottam evvel a mondatommal, hogy pesti vagyok, merthogy szerinte mi egy külön állatfaj vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!