Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak le akar fekdüdni velem, akkor miért keseredett el, mikor megtudta, hogy pesti egyetemre járok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 26. 15:37
1/13 A kérdező kommentje:
Mármint 250 km innen Pest
2018. máj. 26. 15:38
2/13 anonim válasza:
Talán gyakrabban akarná csinálni.
3/13 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami.
2018. máj. 26. 15:53
4/13 anonim válasza:
Mert sajnálja a pénzt utazásra. Meg azt gondolja hogy az egyetemnem más fiúval összejössz és ő kiesik a kosárból.
5/13 anonim válasza:
1 szexért nem fog 250 km-t utazni, azért.
6/13 A kérdező kommentje:
Az igazából úgy volt, hogy most ugye vizsgaidőszak van és otthon vagyok. Mondom neki, hogy hova járok.
Erre elkeseredett, hogy gyakran vagyok-e még Pesten...
2018. máj. 26. 16:02
7/13 anonim válasza:
sajnalja az idot es a penzt a szexre.
nyugi, nem a tartos kapcsolat miatt keseredett el.
8/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem, de miért érdekli akkor???
Nem olyan mindegy???
Illetve nincs konkrétan kimondva, hogy csak azt akarná, de egyértelmű és én sem akarok többet.
2018. máj. 26. 16:58
9/13 anonim válasza:
Mert gyakrabban szeretett volna beled uriteni.
10/13 anonim válasza:
Mert épp nincs más neki, akivel lefeküdhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!