Szerintetek kirúgnának, ha ezt megcsinálom?
Kaptam egy szerződés módosítást, 150.000 ft-al vissza akarják venni a fizetésemet, de cserébe kapnék céges autót /flottás egyen octavia, új/. Nekem nem kell az autójuk, mert nagyon keveset, alig pár ezer km-t megyünk egy évben, rajtam kívül senki más nem vezetheti, a munkahelytől ráadásul 10 perc sétára lakok, totál feleslegesnek érzem. A jelenlegi fizut viszont nem akarják tovább fizetni.
Azt találtam ki, hogy aláírom az új szerződést, de ott hagyom a céges parkolóban a kocsit, tüntetően egyáltalán nem használom. Jó pénzt kéne fizetniük, ha ők rúgnak ki.
"Jó pénzt kéne fizetniük, ha ők rúgnak ki."
Ha nem irod alá, akkor rúghatnak ki. :D
Érvényes szerződéssel dolgozol. Ha a jelenlegi fizut nem akarják tovább fizetni és te nem irsz alá újat, akkor max felbontják a régit.
Egyoldalúan bontják fel. Nehogy belemenj közös megegyezéssel...
Ha aláirod az új szerződést és a kocsit se használod, akkor csak te jársz rosszul.
fura logikad van, kicsit hibas az elgondolas, ahogy mar masok is leirtak neked.
1. semmikepp ne ird ala az uj szerzodest
2. ha emiatt el akarnak kuldeni, NE egyezz bele a kozos megegyezesbe, hanem ragaszkodj ahhoz, hogy EGYOLDALU legyen a felmondas reszukrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!