Ha elmegyek bejelneteni magam meg kitöltöm a papírmunkákat meg megcsinálom amit kell akkor én már vállakozó vagyok?
Figyelt kérdés
Szval szakma meg minden megvan lenne egy jó barátom/társam akivel tudnám csinálni,elvállalni a munkákat.2012. ápr. 22. 19:58
1/3 anonim válasza:
Céget kell alapítani ügyvédnél, nem tudom hova szeretnéd magad bejelenteni és milyen papírmunkát megcsinálni!
2/3 anonim válasza:
Egyéni vállalkozónak nem kell semmilyen cégalapítás és ügyvéd. Ha az adott vállalkozáshoz megvan a szakképzettsége, be kell mennie a helyi önkormányzathoz, kérni a vállalkozói igazolványt. Utána be kell jelenteni az adóhivatalnak, tb. és nyugdíjintézetnek, bankszámlát is kell nyitni. Ha olyan a tevékenység jellege, hogy telephely szükséges, az macerás, egy csomó engedélyt be kell szerezni.
3/3 A kérdező kommentje:
nem kellene semmilyen telephely mert szobafestő
2012. ápr. 24. 21:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!