Ifjúság garancia programba ha beléptettek, akkor a munkaltato mennyi ideig koteles alkalmazni?
Figyelt kérdés
Felvettek utannam a nagy penzeket,es hat honap utan,ugy akarjak ala iratni a papirt velem "en mondtam fel,es nem kozos megeggyezessel" csak mert nekik vissza kell akk fizetni a penzt! Errol vlki valamit?2018. ápr. 5. 22:13
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom ezt olvastam de nm irja,viszont ugy hallottam hogy 1evig koteles alkalmazni.... De hatha mas jobbn tudja
2018. ápr. 5. 22:29
6/7 anonim válasza:
Itt már írja, hogy egyes esetekben meddig kell foglalkoztatnia kötelezően.
7/7 A kérdező kommentje:
Es azt tusja esetleg valaki h munkahely megszunese miatt,nekem jarna vegkielegites? Mert ezert lettem elkuldve...
2018. ápr. 5. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!