Az eMAG áfás számlát állít ki?
Uh, köszönöm a sok gyors választ! :)
Igen, a megbízhatóság miatt kérdezem elsősorban, mivel vannak negatív vélemények az emaggal kapcsolatban.
NEM! az Emag nem adott számlát 90 napja.
Azt mondják, hogy majd a beszállító BSA TRADE EUROPE
fog számlát adni.
A BSA egy gmail-es email címmel végzi az adócsaló tevékenységét.
Ezek után én nem veszek többet semmit a EMAG-tól.
Az számomra nyilvánvaló, hogy semmilyen problémás ügyben nem áll helyt az EMAG.
szóval:
NE VEGYÉL TŐLÜK semmit.
#6: Értem a jogos felháborodásodat, csak neked nem az emaggal van a bajod. Az emag a saját árucikkek forgalmazásán kívül fenntart egy Marketplace nevű szolgáltatást is, ahol (jutalékért) más cégek is árulhatják a termékeiket. Ilyen a te partnered, a BSA Trade Europe is. Az emag legfeljebb kitilthatja a felületéről a céget, ha probléma van vele, de nem adhat helyette számlát.
Ez persze nem azt jelenti, hogy magával az emaggal soha semmilyen probléma nincs, csak annyit mondok, hogy nem mindig ő a hibás.
"Az számomra nyilvánvaló, hogy semmilyen problémás ügyben nem áll helyt az EMAG."
Én kávéfőzőt vettem tőlük. Két hét után elromlott. ->rossz tapasztalat.
Bejelentettem a dolgot. Néhány napon belül elszállították bevizsgálásra. Két hét után visszaadták a pénzt. ->jó tapasztalat.
Külföldi számlát kaptam én is, 19%-os áfával.
Ha előre tudom nem rendelek tőlük.
Semmi információ nincs megrendeléskor arra vonatkozólag, hogy nem magyar számlát adnak és ki lehet vele törölni. Szépen elsunnyogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!