Mennyi pènz kell ma Budapesten a felső-középosztálybeli életvitelhez és mit foglal magába az?
A kérdést ez a kérdés ihlette: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Saját lakással / albérletben.
Havi 300.000 milyen életszínvonalra elég egy személynek?
Havi 300 nagyon messze van a felső-középosztálytól. Nekem a felső középosztály mondjuk egy banki osztályvezető vagy egy közepesen ismert filmszínész szintjétől indul. Havi 700k és 2 millió közötti jövedelem, saját vállalkozás nélkül, erős kapcsolati háló, szép lakás, jó kocsi, évi pár nyaralás. Jelentős megtakarításai nincsenek, csak passzív jövedelemből megélni nem tudna.
Havi 300k saját lakással tök oké, amikor annyiból éltem is teljesen kényelmes életem volt, lehet belőle normálisan enni, ruhát meg könyvet meg mozijegyet venni meg utazni ide-oda. De nem felső-középosztály.
Amit leírtak fentebb.
300 az nagyon kevés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!