Milyen jellegű környék a XIII. kerületi Marina-part? Milyen emberek laknak arrafelé? Egyértelműen felső-középosztálybeli rész?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 23:42
1/5 Zoli780806 válasza:
Jó környék.
Olyan emberek, mint máshol...egy részüknek talán kicsit több a pénze.
Nem feltétlen...sok az albérlő és sok a "dolgozó" leány.... egyik sem felső-közép
2/5 anonim válasza:
Nekem is a lánykák jutottak rögtön eszembe.
Ha felső-középosztályt keresel, akkor inkább Újlipótváros.
3/5 anonim válasza:
Egy nagy drogtanya és bordély, befejezetlen házak is vannak, hajléktalanokkal.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo krenyek. Igen vannak “olyan lanyok” is, de vannak sok gyerekes csalad, sok kulfoldi alberlo, sok kozep- vagy felsokozep osztaly is. Minden jo es draga kornyek drog tanya es bordelyhaz, hiszen nem sokan tudnak ma Magyarorszagon tisztesseges munkabol igazan meggazdagodni. Vagy ilyenekkel elsz egyutt, vagy az o altaluk arult drog fogyatszoival egy putri kornyeken. Szerintem egyertelmu melyik a jobb. De ezeket a felteveseket felreteve, statisztikakra, szamokra es tenyekre alapozva elmondhato, hogy a Marina part nagyon biztonsagos kornyeknek szamit egesz Budapesten. En evek ota elek itt es soha semmilyen atrocitas nem ert. Nyugodtan setalok este, sotetven vagy hajnalban is akar az utcakon.
5/5 anonim válasza:
4-es!
Aha. Azért történt ott több gyilkosság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!