Nyíregyhára szeretnénk költözni családommal, melyik a legjobb környék ház vásárlás szempontjából?
Családi ház? És mekkora a keret, amit ráfordítanátok?
Én egyébként, ha családi házban gondolkodnék, akkor Nyírteleken vagy Sóstón néznék. Van még egyéb, családi házas övezet a kertvárosi részen, de az nagyon drága. Ezek sem olcsóak tegyük hozzá. Nézd meg az árakat, és ha túl drágának találod ezeket, akkor még esetleg Nyírturát, Napkort és Kálmánházát ajánlhatnám. Ha lakás is szóba jöhet, mert inkább belváros közelében szeretnétek lakni, akkor a Huszártelepet és a vasút, buszpályaudvar környékét kerüld. A Bujtost tartom a legjobb, legszebb környéknek.
Lakás kizárt, belvároson meg csak azért nem gondolkoztam eddig, mert szetetnék nagyobb, zöld térben élni, szóval örülnék egy nagy udvarnak és kertnek és úgy gondolom ez a belvárossal nem egyeztethető. És ha mégis biztos egy vagyon. Sóstóhegy környékén nézelődtem eddig, de csak interneten, személyesen még nem.
Nagyon, nagyon köszönöm a gyors és hadznos választ és várom a tivábbi hozzászólásokat!!
Ságvári kertváros, Korányi kertváros, Sóstó, messzebb Nyírszőlő egy-két utca kivételével, Nyírpazony/Kabalás, Oros csak megfontoltan, Borbánya szintén megfontoltan, Ószőlős, Újszőlős új telepek egész jó hely, esetleg még Dózsaszőlő. És kb. ezzel részemről ki is fújt a jó helyek listája.
Huszártelep kerülendő, Oros bizonyos részei (főleg a Tüzér utca) kerülendők, Tokaji út - piac környéke kerülendő, meg ronda is. Többi pedig belváros, ilyen-olyan állapotú és árú ingatlanokkal.
Ja jut eszembe, Virág utca, Szarvas utca és közvetlen környéke még jó hely.
Nyíregyházához tartozó: Sóstóhegy, Sóstógyógyfürdő, Nyírszőlős, Ságvári kertváros, Korányi kertváros
Közeli települések:
Nyírpazony, Nyírtelek, Ibrány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!