Szia, szerintem ezt nagyon nehéz megválaszolni. Ha 18 évesen kiraktak volna, akkor valószínűleg nem tudtam volna elvégezni egy mérnökkart és sehol sem tartanék. Ha nem segítenek lakáshoz, akkor most albit kéne fizetnem, tehát elég messze lennék egy hitel önerőtől is. Ha nem lenne ez a kis lakás, akkor még 2-3 év lenne, hogy a párommal ketten összerakjunk egy komolyan vehető önerőt, pedig magyar viszonylatban jól keresünk.
Programozóként dolgozom, a munkatársaim nagy része 29-31 éves korára tud lakást venni magának (hitellel).
Nem veled van a gond, ha úgy érzed, hogy nem jutsz egyről a kettőre, mert nem csak te vagy így ezzel és nagyon el vannak szállva az árak.
L/1 hónap múlva 27 :)
2018. márc. 14. 00:18
2/25 misoszb9 válasza:
Sajnos meg csak 18 vagyok de 2 noverem is elmult.
Az idosebbnek akkor sajat autoja(5millio)
Sajat lakasa(kertvarosi. 100 m2) volt. Bankban is par millio
A fiatalabbiknak semmi vagyona nem volt. Egy rozoga hazban elt a ferjevel, meg mindig.
2018. márc. 14. 00:19
3/25 A kérdező kommentje:
Én nekem sajnos meg nincsen felretett pénzem es még itthon lakom...
2018. márc. 14. 00:42
4/25 A kérdező kommentje:
Mostantól szeretnék elkezdeni sporolni. Eddig sajnos sok kiadásom volt és zűrtavaros életem igy nemtudtam igazán félretenni
2018. márc. 14. 00:43
5/25 anonim válasza:
Amiatt ne aggódj, hogy nem csináltál karriert 27 éves korodra! Másnak sincs pénze!
2018. márc. 14. 00:54
6/25 anonim válasza:
semmi. albérletben... de képze magam hogy ne igy maradjon.
2018. márc. 14. 01:09
7/25 anonim válasza:
Kb. két hét múlva leszek 27, de nekem sincs semmim. Mostanában sikerült megtalálnom, hogy mit akarok/kéne csinálni, úgyhogy munka mellett újra egyetemre fogok járni.
2018. márc. 14. 02:27
8/25 anonim válasza:
26 vagyok, és annak ellenére sincs pénzem, hogy angliában élek. Több mint a fele fizumat elviszi egy kis szoba, azonkívűl volt párezer fontom, de az elnent mert egy ideig otthon éltem, illetve saját döntésemre munkanélküli voltam, közben a lakbét fizettem, szóval itt tartok most pénz nélkül.
2018. márc. 14. 02:42
9/25 anonim válasza:
Vállalkozást indítottam és azóta is építgetem. Férjnél vagyok és van két gyerekünk. A szüleimtől nem kaptam semmit sem. Sok munka, sok hosszú éjszaka, munka mellett tanulás és még több munka eredménye ez.
2018. márc. 14. 03:31
10/25 anonim válasza:
A férjem 27 éves. Több önerőnk lenne ha nem járt volna ki egy mérnöki egyetemet mesterkepzessel. Stabilan egy éve dolgozik azóta albérletben vagyunk. A szülei segítségével kb jövő ilyenkor már saját lakásban leszünk ha elkészült a felújítás. A hitelt meg nekik fizetjük majd vissza. Ők adták a lakás árát mi álljunk a felújítás árát mert voltunk külföldön a nyarakon. De másképp egyikünk sem rendelkezne szinte semmi felretett pénzzel. Ha nem segitenenek ki még csak kb két év múlva tudnánk felvenni hitelt a banktól és házat venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!