Át akarnak verni?
Figyelt kérdés
Startapróra, és jófogásra raktam ki egy xboxot,de nem magyarok irnak hanem 1hete irt egy gyerek Kenyából(angolul),meg most egy másik is írt természetesen angolul.Az ilyenek hogy találják meg a magyar eladóoldalakat? Vagy ezek csak átverések?2018. febr. 19. 09:16
1/4 anonim válasza:
Így találnak meg, hogy erre szakosodtak, ugyanis sokan magyarországon nem tírják hogy működik a paypal vagy a western union. Ők elhitetik veled hogy az általad hirdetett áru ellenértékét letétbe helyezték egy bankban, vagy épp átutalták paypalon, aztán megkérnek, hogy add fel a terméket. Persze te egy darab forintot demvinni fogsz ebből látni.
2/4 anonim válasza:
" Startapróra, és jófogásra raktam ki egy xboxot.....
másik is írt természetesen angolul.Az ilyenek hogy találják meg a magyar eladóoldalakat?"
Hát úgy találják m,eg a magyar oldalakat, hogy az Xbox minden nyelven Xbox :-) Beírja a keresőbe és kész. Google meg lefordítja neki.
Abból amit a kérdésben leírtál, nem derül ki, hogy mit szeretnének - akáűr meg is vásárolhatják, hiszen, ha elutalják Neked a pénzt és AZ MEGJELENIK A SZÁMLÁDON, akkor nyugodtan elküldheted.
ha arra kérnek, hogy küld el és bemásolnak egy utalási bizonylatot, de a pénz nincs még a számládon, akkor átverés.
3/4 anonim válasza:
Miért akarna bárki Kenyából venni xboxot :DDD
4/4 anonim válasza:
A google az országod szerint is szortírozza a találatokat, ergo ha én beírom hogy gyros, elsősorban magyar oldalakat hoz ki, nem pedig a törökországi abdul gyrosozóját adja ki első találatok között. Kiadja azt is csak kb a 200. oldalon. Tehát egy kenyai mi a francnak nézne végig több száz oldal találatot, pláne minek venne szaros xboxot egy másik kontinensről? Totál életszerűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!