Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Én vagyok nagyon lemaradva...

Én vagyok nagyon lemaradva vagy át akarnak verni?

Figyelt kérdés
Párommal házat akartunk vásárolni mert jön a második baba és kinőttük a régit. Találtunk is egyet jo állapotú felújított stb stb. Már a mi régi lakásunkra van vevő még a hitelt is elkezdtük intézni mire közli az eladó hölgy hogy 150 ezres villany tartozás van a házon amit nekünk kéne kifizetni. Ez mióta van így? Mert tudtommal ez úgy működik hogy én megveszem a házat ő rendezi a tartozásait nem de bár? Forduljak ügyvédhez?
2016. aug. 27. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogd fel úgy, hogy megkísérli 150 ezerrel feltornászni a vételárat.
2016. aug. 27. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Együtt menjetek be a szolgáltatóhoz a közműveket átíratni, pl szeptember 15.én.

Szeptember 15.ig az ő nevén vannak az órák, az addig fennálló tartozás is az ő nevén van!

Ezt ott tisztázzátok a szolgáltatóval is.

2016. aug. 27. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy lemaradva, az eladó hülyének néz.

Nehogy kifizesd, majd ő szépen kifizeti a vételárból.

Szoktak bepróbálkozni olyannal, hogy amíg tartozás van, addig nem lehet átíratni.

Ezt ne vedd be!

8 évig dolgoztam áramszolgáltató telefonos ügyfélszolgálatán.

Senkit sem lehet megakadályozni abban, hogy szerződést kössön.

Max akkor nem szokták engedni az átírást, ha egyértelműen csak a kikapcsolás megúszása a cél, és Fehér Róbertről Fehér Róbertnéra akarják átíratni a villanyt, miközbe a 150 ezres tartozás miatt már kiment a kikapcsolási felszólító.

De Ti majd viszitek az adás-vételit, és át fogják írni akár 2 milliós hátralékkal is.

Onnantól majd a szolgáltató lemeccseli az eladóval a fizetést, ha nem fizet, akkor ráküldik a behajtójukat, minden szolgáltató kapcsolatban áll behajtócégekkel. Neked ezzel már nem kell foglalkoznod.

Adás-vételibe semmiképp ne kerüljön bele, hogy te átvállalod az ő tartozását, aztán mikor mentek átíratni a közműveket, majd szembesül vele, hogy azt bizony neki kell fizetnie.

2016. aug. 27. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Gondoltam én hogy csak palira akar venni de biztosra akartam menni. De ez már szégyen hogy mire képesek az emberek.
2016. aug. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!