Szerintetek kamu ez az oldal? Angol nyelvű online diákmunka?
Kamu es ha mar kartyaszamot kernek, valoszinuleg atveres, miutan megadod, megterhelik a kartyad. whois.com-on leellenorizve a cimet lathatod, hogy a tulaj whoisguard-al vedi az identitasat, a tobbit a jozan paraszti eszedre hagyom.
Ha tudsz angolul, freelancer.com, upwork.com-on mar talalsz valos melokat, amik fizetnek is.
A helyzet az,hogy nekem sok szabadidom volt ,es osszeszedtem azt a 150$-t ,most varok 1-2napot kell elvileg.
Veszteni valom nincs ,paypalt adtam meg.
(Ha esetleg mukodik ,akkor sem fogom megegyszer megcsinalni,borzaszto unalmas,es leterhelo)
"(Ha esetleg mukodik ,akkor sem fogom megegyszer megcsinalni,borzaszto unalmas,es leterhelo)"
Na ez volt a vesztenivalod.
Utolso,nem mondanam vesztenivalonak.
Napok/hetek ota csinalom,szepen lassan jott ossze...
Amikor ettem,es epp ragtam a kajat akkor csinaltam parat,,,neha amikor reklam volt a tvben ...neha csak ugy odaultem es nyomtam parat...volt ,hogy ocsemet ultettem oda (pici meg,ismeri a szamokat,es lefoglalja a szamitogep:D),,,szoval szepen lassan osszejott...
Ha mukodik akkor megerte ,vegulis kb 30.000Ft atszamitva az az osszeg amit megkapok.
Ha nem akkor gyarapodtam egy tapasztalattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!