Hogyan tudnek sok penzt keresni alacsony befektetessel?
"Hogyan tudnek sok penzt keresni alacsony befektetessel?"
Bocs, de erre pár millióan keresik a választ... :-)
"Valami munkat keresnek az interneten, az se baj ha tozsde szeru munka es be kell fektetni, es kell tanulni a szakmat"
Az jó, hogy szeretnél tanulni, de:
1.- 18 éves kor alatt nem lehet tőzsdézni, és ez nem véletlen, mivel nem tudod felmérni a kockázatát, stb. (mondjuk sokan 18 felett sem)
2.- a tőzsdén nemcsak nyerni lehet, hanem veszíteni is: az emberek 80 %-a (na jó, lehet, hogy több) előbb utóbb elveszti a pénzét.
Előtted az internet: pénzüggyel kapcsolatban bármit be tudsz írni a keresőbe (pl. tőzsdei alapismeretek, stb.)
Kis összeggel sok pénzt.
Két lehetőséged van, ez egyik, hogy kis összeget fektetsz be, alacsony kockázattal, de hosszú időre, így 30 év alatt a kis összegből is sok lesz.
A másik, hogy kis összeggel akarsz sok pénzt, rövid idő alatt keresni, ezt csak magas kockázattal lehet elérni.
Pl. meg akarod duplázni a pénzed 1 perc alatt, akkor megteheted online kaszinóbal 49.5% esélyed van hogy sikerül és 50.5% esélyed hogy elveszted az egészet. Ehhez nulla tudás kell.
Póker, sportfogadás, tőzsde, ezeket meg kell tanulni különben kevesebb az esélyed mint a kaszinóval, ha értesz ezekhez akkor több eséllyel indulsz, de ezekek is magas kockázatúak.
ki kell tanulni inkább valami kreatív szakmát, amihez ha megvannak az alapkészségeid, egészen gyorsan fog menni.
nem években kell gondolkodni, bár maga a teljes folyamat sokáig tart, de ha mondjuk rászánsz 1-2 hónapot, hogy keményen tanulod az alapokat, máris el tudsz indulni.
én például hobbiként elkezdtem kb. 1-2 évvel ezelőtt foglalkozni rgb led szalagok felhasználásával, utána üvegszálakakkal is kibővítettem, csináltam belőlük dekorvilágítást itthon, álmennyezetbe építve.
utána többen, akik jártak nálam, megtetszett nekik, és azóta már csináltam egy 6-7 ilyen munkát.
kell hozzá alapfokú barkácskészség, meg egy kis kreativitás, és persze türelem, rgb szalagok kvázi nem drágák készre szerelve. függ, hány méterest veszel, szóval a kis befektetés is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!