Ha elmúltam 16, de még nem vagyok 18, akkor vállalhatok munkát, mint diákmeló, de nem cégnél, hanem szabadúszóként? (Online Marketing)
Figyelt kérdés
Több weblapnak segítettem, és mind jó véleménnyel van rólam, főleg mert gyakorlásnak tekintettem, és ingyen dolgoztam.2016. dec. 30. 22:55
1/6 anonim válasza:
ezt egyszer már megkérdezted, akkor megválaszolták, hogy alapíthatsz céget, de kell egy 18 év feletti ember vezető tisztségviselőnek, majd kiderült, hogy hülye vagy az egészhez, most gondolod, más választ kapsz?
Amúgy meg a 16 év alatti ingyen dolgozókról mindenki jó véleménnyel van (olyanokkal, hogy aranyos volt), ettől még megbízód pénzért egy darab sem lesz :P
2/6 A kérdező kommentje:
1. ilyen kérdést nem tettem fel még, valakivel összekeversz...
2. Miért kell mindenre kioktatóan válaszolni? hmm?
2016. dec. 31. 00:37
3/6 anonim válasza:
Miket csináltál a cégeknek? (Facebook, Google hitdetések megszervezése vagy valami mást)
4/6 A kérdező kommentje:
Search Engine Optimization-t, azaz keresőoptimalizálást csinálok, sajnos még nem sikerült a facebook hirdetésekre időt fordítanom, de majd egyszer talán :)
2016. dec. 31. 08:57
5/6 anonim válasza:
Az tök jó, ha van kedved dolgozhatnál velem, diákmunkásként tudnálak foglalkoztatni.
6/6 anonim válasza:
"ezt egyszer már megkérdezted, akkor megválaszolták, hogy alapíthatsz céget,"
NEM ALAPÍTHAT CÉGET! Fölösleges ilyen hülyeségeket írnod. Nem is tudom, honnan veszed ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!