A Bitcoin nagy kockázatú befektetésnek számít?
"leírom, hogy mi a hátránya"
Nem írtál hátrányt. Mint mondtam rábízhatod egy köztes szereplőre ha te nem vagy képes betartani az alapvető szabályokat.
"Autó? Mi köze a Visához."
A bitcoinhoz van köze, a bitcoin olyan értéktárgy mint az arany, autó vagy készpénz.
"Ha hasraütés szerű, szerinted akkor az eredetileg kibányászott 1 millió BTC már beváltották?"
Prezentáljad a 70%-ról a tényszerű adataidat. Utána azt meséld el hogy mit is befolyásol ez. Mind írtam az arany és a pénz jelentős része be van fektetve. Te a vagyonod jelentős részét (autót, lakást) naponta adod veszed? Tehát semmi értelme nincs annak amit írsz.
"2 tőzsdét is feltörtek"
És hány bankból lopták el az aranyat régen? Nem az arany a hülye, ha nem őrzik megfelelően. Tőzsdén nem tárolunk Bitcoint, csak annyi időre ami a kereskedéshez szükséges. És ide is be tud épülni a Lightning Network.
"Én úgy látom az elmúlt 3 hónapban elég erősen vesztett a dollár, de ahogy látom a BTC is."
A dollár 2017 eleje óta esik, a Bitcoin akkor 1000 dollár alatt volt. Újabb tényeket hallgatsz el (wishful thinking sokadszorra). Ha az évben egy nap lenne ugyanaz az iránya kettőnek akkor te azt emelnéd ki.
"Nem írtál hátrányt. Mint mondtam rábízhatod egy köztes szereplőre ha te nem vagy képes betartani az alapvető szabályokat."
És hány bankból lopták el az aranyat régen? Nem az arany a hülye, ha nem őrzik megfelelően. Tőzsdén nem tárolunk Bitcoint, csak annyi időre ami a kereskedéshez szükséges. És ide is be tud épülni a Lightning Network."
Szóval a lényeg ezek sem tudják betartani az alapvető szabályokat, hogy meglopják őket.
A BTC nem egy autókereskedést akarja lecserélni, hanem a bankot, az meg pénzzel megy. Vagy most az autókereskedést akarja lecserélni vagy a bankokat? El kéne dönteni.
Az baj egyszer pénzként hivatkazol a BTC-re, máskor meg hosszú távú befektetésre, utána ingatlanként. El kéne dönteni mi is ez, mert saját magadnak mondasz ellent.
A 70% nem az én hasra ütésem, hanem a szekta társaidé, ők nyomják ezt.
Napelemes kérdésemre nem válaszoltál.
És hány bankból lopták el az aranyat régen? Nem az arany a hülye, ha nem őrzik megfelelően. Tőzsdén nem tárolunk Bitcoint, csak annyi időre ami a kereskedéshez szükséges. És ide is be tud épülni a Lightning Network.
" a pénz nagy része meg be van fektetve, le van kötve"
Igen nagyi párnája alatt, befőttes gumival. :D
"Szóval a lényeg ezek sem tudják betartani az alapvető szabályokat, hogy meglopják őket."
Ha te betartod, akkor téged nem lopnak meg.
"A BTC nem egy autókereskedést akarja lecserélni"
Ha nyitva hagyod az autód a kulcsokkal akkor ellopják. Mit nem értesz ezen.
"egyszer pénzként hivatkazol a BTC-re, máskor meg hosszú távú befektetésre, utána ingatlanként"
Egy dolog egyszerre több szerepet is be tud tölteni. A Bitcoin olyan amint az arany sok tulajdonságában, az arany meg olyan értéktároló mint a föld. A Bitcoin viszont digitális és osztható így fizetőeszközként, globálisan is használható az előbbiekkel ellentétben. Hosszútávú befektetésról meg annyit, hogy a legtöbb technológiának 30 év kell, hogy beérjen.
"A 70% nem az én hasra ütésem, hanem a szekta társaidé, ők nyomják ezt."
Te vagy az egyetlen akitől ezt olvastam, úgyhogy neked kell igazolnod az állításod.
"Napelemes kérdésemre"
Először is itt van ez:
https://www.youtube.com/watch?v=2T0OUIW89II
Másodszor te napelem farmokról beszéltél. Szerintem meg a napelemnek decentralizáltan minden háztetőn kell lennie. A napelem hátránya az akksi, ezt kell Bitcoin minerre cserélni, így a felesleges energia mindig hasznosul a környezetszennyező akksi nélkül.
Azért komoly ellentmondásokba keveredsz magaddal.
Ha becsukod, ha nyitva hagyod. Azokat a tárcákat feltörték.
Engem nem izgat, hogy elhszied, amit a szektatársak mondtak. A száz leggazdagabb tárcád nézd meg, van olyan, amibe 2 éve nem léptek be, és nem kevés coin van benne.
Minnerra kell cserélni az aksit, éjszaka, elég kevés fény van, így szinte minimális az energia termelés. Se bányászat, se világítás.
Ennek pont az lenne a lényege, hogy zéro co2 kibocsájtás
Amúgy télen mit csinálsz délután 3 után, a sötétbe kuksolsz otthon?
A BTC-ből már csak 4 milliót lehet kibányászni, után nincs szükség bányászra.
"Ha becsukod, ha nyitva hagyod. Azokat a tárcákat feltörték."
Ha becsukod és betartod a szabályokat nem történik semmi.
"szektatársak"
Milyen szektatársak?
"A száz leggazdagabb tárcád nézd meg, van olyan, amibe 2 éve nem léptek be, és nem kevés coin van benne."
És akkor mi van ha valaki nem költ? Miért kéne költenie? Elég sok ember van akinek 5 éve földben, állampapírban, aranyban van a pénze. Mit akartál mondani?
"Se bányászat, se világítás."
Épp az a lényeg, a Földön különböző időpontokban van nappal, ha esetleg nem tudod. A minert bármikor le lehet állítani.
"Amúgy télen mit csinálsz délután 3 után, a sötétbe kuksolsz otthon?"
A nyáron termelt Bitcoinnal fizetem a villanyt.
"A BTC-ből már csak 4 milliót lehet kibányászni, után nincs szükség bányászra."
Ebből látszik, hogy fogalmad sincs hogy működik a rendszer. Utána is szükség van a bányászokra ugyanúgy.
"És akkor mi van ha valaki nem költ? Miért kéne költenie? Elég sok ember van akinek 5 éve földben, állampapírban, aranyban van a pénze. Mit akartál mondani? "
Az, hogy nincs forgalomban az összes bitcoin. Ami szerinted kitaláció.
Fizeted a villanyt, gondolom a 10 milliós napelem befektetés meg ingyen jött. Meg a számítógép, és 300 ezres videokártya is.
Most a bányász a hitelesítésért kap BTC-t. Meg már kapnak százalékot is az utalásból.
Ha nem lesz több BTC a rendszerben, nem lesz jutalom, csak százalék, amiért hitelesít. Mi akadályozza meg őket abban, hogy csak komoly összegért hitelesítsen?
Ugye a Steam is azért vezette ki a BTC-t mert 20 dollárt kértek egy 50 dolláros összegre.
A napelemes történeted, azért sem jön össze, mert a mostani fogyasztáshoz 50 millió négyzet km kéne napelemmel borítani.
Szóval ez az ötlet itt meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!