A Bitcoin nagy kockázatú befektetésnek számít?
Azért elég nagy emberek fantáziáját is mozgatja ez a szélhámosság :)
"lufi"
Miért nem shortolod ha neked lufi.
Instant, kvázi ingyenes, köztes szereplő nélküli millionyi tranzakciót tesz lehetővé másodpercenként, emellett véges mennyiségű, matematika által szabályozott, globális, biztonságos. Egy korszerű alternatívája a Paypalnak, VISA-nak, Mastercard-nak, aranynak, stb. Lufi, tulipán!
Korszerű alternatíva, csak ha ellopják, fújhatod.
Minek milliónyi tranzakció másodpercenként, ha a 16 millió BTC-ből a 70%-nem is vesz részt a tranzakciókban?
Shortolni akkor kell, mikor a hit megremeg a dollárban.
# 66
blockchain technológiáról nem sok mindent tudsz, igaz?
"ha ellopják, fújhatod"
Ahogy a készpénzed, autód, telefonod, aranyad, stb. De ha betartasz pár szabályt nem lopják el. Ha ez neked nem megy akkor rábízhatod az őrzését egy köztes szereplőre.
"16 millió BTC-ből a 70%-nem is vesz részt a tranzakciókban"
Egyrészt újabb szám amit hasraütésre gépeltél be. Másrészt nézd meg az aranyat, pénzt, a befektetési arany nagy részéhez nem nyúlnak, a pénz nagy része meg be van fektetve, le van kötve. Szóval nem tudom mit akartál mondani ezzel.
"Shortolni akkor kell, mikor a hit megremeg a dollárban."
Akkor pont venni kell mint az aranyat.
Igen ez a baj, te összehasonlítod egy technólógiával, majd mikor leírom, hogy mi a hátránya teljesen másról beszélsz. Autó? Mi köze a Visához.
Ha hasraütés szerű, szerinted akkor az eredetileg kibányászott 1 millió BTC már beváltották?
És a 100 legtöbbet tartalmazó tárcának jelentős részéhez nem nyúltak hozzá.
Az is képzelgés. Ok.
Sőt 2 tőzsdét is feltörtek és meglovasítottak egy csomó BTC-t. Tudom az is biztonságos, csak én találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!