Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Bitcoin nagy kockázatú...

A Bitcoin nagy kockázatú befektetésnek számít?

Figyelt kérdés
Az altcoinok gondolom igen

2018. febr. 6. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
Tényeket írj. Japánban pl. szabályozták azóta megugrott a kereslet és sorra nyílnak az új elfogadóhelyek.
2018. febr. 10. 21:33
 62/90 anonim ***** válasza:
11%

Azért elég nagy emberek fantáziáját is mozgatja ez a szélhámosság :)

[link]

2018. febr. 10. 22:56
 63/90 anonim ***** válasza:
Mivel más gépével bányászni nem minősül beféktetésnek. Attól még a bitcoing egy óriási lufi.
2018. febr. 11. 12:21
 64/90 anonim ***** válasza:
Ez a konkrát eset kb. olyan, mintha ellopnál pár aranytudat a munkahelyedröl. Nem kell hinned benne, hogy jó befektetés mert nem került semmidbe, csak loptad. Az egyetlen amit kockáztatsz a felelőségee vonás.
2018. febr. 11. 12:23
 65/90 anonim ***** válasza:

"lufi"

Miért nem shortolod ha neked lufi.

Instant, kvázi ingyenes, köztes szereplő nélküli millionyi tranzakciót tesz lehetővé másodpercenként, emellett véges mennyiségű, matematika által szabályozott, globális, biztonságos. Egy korszerű alternatívája a Paypalnak, VISA-nak, Mastercard-nak, aranynak, stb. Lufi, tulipán!

2018. febr. 11. 14:39
 66/90 anonim ***** válasza:

Korszerű alternatíva, csak ha ellopják, fújhatod.

Minek milliónyi tranzakció másodpercenként, ha a 16 millió BTC-ből a 70%-nem is vesz részt a tranzakciókban?

Shortolni akkor kell, mikor a hit megremeg a dollárban.

2018. febr. 11. 17:24
 67/90 anonim ***** válasza:

# 66

blockchain technológiáról nem sok mindent tudsz, igaz?

2018. febr. 11. 17:47
 68/90 anonim ***** válasza:

"ha ellopják, fújhatod"

Ahogy a készpénzed, autód, telefonod, aranyad, stb. De ha betartasz pár szabályt nem lopják el. Ha ez neked nem megy akkor rábízhatod az őrzését egy köztes szereplőre.

"16 millió BTC-ből a 70%-nem is vesz részt a tranzakciókban"

Egyrészt újabb szám amit hasraütésre gépeltél be. Másrészt nézd meg az aranyat, pénzt, a befektetési arany nagy részéhez nem nyúlnak, a pénz nagy része meg be van fektetve, le van kötve. Szóval nem tudom mit akartál mondani ezzel.

"Shortolni akkor kell, mikor a hit megremeg a dollárban."

Akkor pont venni kell mint az aranyat.

2018. febr. 11. 19:07
 69/90 anonim ***** válasza:

Igen ez a baj, te összehasonlítod egy technólógiával, majd mikor leírom, hogy mi a hátránya teljesen másról beszélsz. Autó? Mi köze a Visához.

Ha hasraütés szerű, szerinted akkor az eredetileg kibányászott 1 millió BTC már beváltották?

És a 100 legtöbbet tartalmazó tárcának jelentős részéhez nem nyúltak hozzá.

Az is képzelgés. Ok.

Sőt 2 tőzsdét is feltörtek és meglovasítottak egy csomó BTC-t. Tudom az is biztonságos, csak én találtam ki.

2018. febr. 11. 19:38
 70/90 anonim ***** válasza:
Én úgy látom az elmúlt 3 hónapban elég erősen vesztett a dollár, de ahogy látom a BTC is.
2018. febr. 11. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!