A Bitcoin nagy kockázatú befektetésnek számít?
"Ő megmondta 2 hónapra előre mi fog történni a Bitcoinnal."
Van 1000 féle jóslat utólag abból kiválasztasz 1-et. Ennek nincs értelme. Most írd le mi lesz 3 hónap múlva.
"Hit maximum neked van, hogyha azt hiszed, ezt nem tudja se egy bank, se egy Hedge Fund befolyásolni az árfolyamot."
Nem Ivánka befolyásolja?
"győzködés"
Ki akar téged meggyőzni bármiről?
Inkább azt áruld el ha te nem használod semmire és semmi hatással nincs az életedre az egésznek akkor miért nézeged az árfolyamot naponta és olvasod a híreket?
"A részvény tulajdonjogot és egyéb jogokat megtestesítő értékpapír."
A privát kulcs tulajdonjogot megtestesítő karaktersorozat. A különbség annyi hogy egyiknél matematikai szabályok biztosítják ezt a másiknál meg egy köztes szereplőben kell megbíznod.
" Most írd le mi lesz 3 hónap múlva. "
Ha következő 2 hónap múlva nem lesz nagyobb áttörés az árfolyamban, vagyis nem ér el legalább 20K-t, akkor jóval 5 ezer alá fog süllyedni, sőt lehet 1000 alá is.
Ha a következő 2 hónapban megindul felfelé, akkor májusig biztos menni fog.
De befolyásolja az életem, hamarosan új gépet akarok venni, csak nem mindegy, hogy 1,3 milliót fizetek érte, vagy 1.1 millió, a VGA kártya miatt. Ugyanis én munkára használom, és nem mindegy, hogy plusz 200 ezerrel többet kell kitermelnie valaminek, hogy nullába legyen.
Ha kipukkan a Bitcoin lufi, akkor mindenki majd eladni akarja a VGA-t, így talán olcsóbban hozzá lehet jutni a kártyákhoz.
Azt mondod, hogy van felfele fog menni vagy lefele? Akkor most melyik? Mit mondanak a szakértők?
Egyrészt Bitcoint nem bányásznak videókártyával. Másrészt én nemrég vettem videókártyát és gond nélkül tudtam venni. 200 ezres különbség meg soha nem volt. De ha még igaz is lenne amit írtál akkor is furcsa lenne, hogy te órákat töltesz az idődből évek óta ez miatt a témában, főleg ha munkára kéne ami lazán visszatermelné az árát.
"1kg narancs is ugyan az mint a részvény nem?"
Az árutőzsdén pontosan ezzel kereskednek.
De nehéz vagy, jóég.
Oké segítek. A bitcoin digitális fizetőeszköz. Érted, pénz. Olyan mint a forint meg mint a dollár meg mint az euró. Nem mint a richter vagy mol részvény vagy árutőzsdén a gyapot vagy kőolaj.
Én nem azon vitatkozok, hogy jó-e a bitcoin vagy nem, vagy, hogy hiszel e benne vagy nem.
Hanem, hogy rossz dolgokkal példálózol.
Nem értek egyet. A bitcoin legjobban az aranyra hasonlít, amit az árutőzsdén szintén kereskednek.
De az arannyal ellentétben ami szimplán egy áru a Bitcoin egy szoftver fejlesztőkkel, egy működő hálózat a világ legnagyobb számítási kapacitásával mögötte ami egy szolgáltatást nyújt. És ezek pont azok a tulajdonságok amikkel a legtöbb cég rendelkezik.
"Oké segítek. A bitcoin digitális fizetőeszköz. Érted, pénz. "
A pénz mögött van egy kibocsájtó, és egy ország. Ha ország jól teljesít, emelkedik a pénz, ha rosszul csökken az értéke.
Bitcoin mögött semmi sincs. Nem termel semmit, csak pazarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!