Hogyan szerezhetnék 16 évesen pénzt? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Faluban lakom, a legközelebbi város 25 km-re van. Nyáron dolgozom földeken szezonmunkákat. Tavaly a nyáriszünetemből 5 napot pihentem. Vasárnap is dolgoztunk sokszor. Anyukámèk szegènyek, öt gyerek van. Az egyetlen aki dolgozik az apám. Nem mondom, hogy nagyon rossz helyzetben vagyok, hisz járok közèpiskolába, ötös átlaggal. Van laptopom, van telefonom. Minden nap kèt órát utazom az iskolába. Sajnos, mikor iskola van, mèg uzsipènzem sincs, nemhogy különösebben szebb ruhákra. Hogyan tudnèk tiszta úton pènzt szerezni? Valami könnyebb, talán itthoni bizniszre gondoltam.2018. jan. 19. 19:27
1/1 anonim válasza:
Szia,nem vagy valami jó helyzetbe... nekem se volt álom a gyerek korom .:(
Viszont kérdésedre azt tudom mondani szerintem jelen pillanat semmit nem tudsz:(
Ha nincs ott a faluban ismerős akinek napi munkára kellenél fiatal vagy laptom? Telefon? Nem ez az érték hanem a családod szeretete !!
Azzal az átlaggal egy ösztöndíjra pályázhatsz nyáron meg sok meló és beosztod a pénzed.majd idővel ki lépsz a nagy életbe ki kerülsz a környezetedből lesz munka helyed és nem kell ezen gondolkodj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!